BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accidente și trafic infernal pe DN18 în pasul Gutâi. Intervenție dificilă și la Borșa – ACTUALIZARE

Codul galben pentru județul Maramureș a adus ninsori abundente în zona de munte iar traficul rutier în acest moment între Baia Mare și Baia Sprie se desfășoară cu dificultate în pasul Gutâi, pe DN18.

Drumarii acționează însă ineficient deoarece după ce aceștia au trecut șoseaua este acoperită instant de omăt. Așadar, fiți pregătiți și obligatoriu să aveți asupra dvs lanțuri.

Pe același tronson de drum DN18, la Ferești, șoferul unui vehicul de teren a pierdut controlul pe șoseaua acoperită cu zăpadă, a ajuns în șanț și s-a oprit într-un podeț. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

La Borșa, salvamontiștii din oraș au intevenit pentru salvarea unei paciente dintr-o zonă greu accesibilă. Datorită drumului cu zăpadă, echipajul SMURD nu a putut ajunge, așa că salvamontiștii au mers cu o mașină 4×4 și au transportat-o până la locul unde echipajul SMURD au putut ajunge.

ACTUALIZARE

TIR-uri blocate pe DN18B Baia Mare – Tg Lăpuş, în zona Dealul Groşului.

Te-ar putea interesa si

TENTATIVĂ DE SUICID / ACTUALIZARE: Un bărbat s-a urcat pe turnul de la combinat şi ameninţă că se aruncă în gol. De acolo transmite live pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

REUTERS: DE RÂSUL EUROPEI – Un ucrainean care făcea contrabandă cu măști de protecție în România, prins de polițiști când ieșea din râul Tisa

Vasile Dale

SOCANT: Femeie gasita moarta sub un pod din Iadara. Anchetatorii nu exclud violul urmat de crima

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.