BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Tânăr bătut cu bestialitate, găsit inconștient căzut în centrul orașului Târgu Lăpuș. Suspectul internat la Spitalul de Psihiatrie Sighet

Caz șocant la Târgu Lăpuș. Un echipaj al Poliției aflat în misiune de patrulare a găsit pe strada Piața Eroilor un tânăr căzut pe trotuar. Polițiștii au chemat imediat ambulanța. Medicii l-au transportat la Spitalul Orășenesc Tg. Lăpuș, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

După ce și-a revenit polițiștii au încercat să discute cu acesta. Tânărul le-a spus că nu își amintește ce s-a întâmplat, spunând că el cred că a alunecat și a căzut. De menționat este și faptul că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice.

O zi mai târziu, victima a început să își amintească despre ce a pățit. Acesta a anunțat poliția că a fost agresat și că i-au fost furate actele și banii care îi avea asupra lui.



Polițiștii din Târgu Lăpuș au identificat un suspect, în persoana unui bărbat în vârstă de 41 ani din aceeași localitate. Asupra acestuia anchetatorii au găsit cartea de identitate a victimei, dar și o parte din suma de bani pe care o sustrase de la partea vătămată. Actele și banii recuperați au fost înapoiați victimei.

În acest moment, suspectul este internat la Spitalul de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize de specialitate în care să se stabilească dacă în momentul agresiunii autorul a avut sau nu discernământ.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe și furt.

Localnicii spun că individul nu ar fi la prima abatere de acest gen și că este în atenția poliției în mai multe spețe.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu într-un apartament de pe str. V. Babeş din Baia Mare – ACUALIZARE

Redactie

ÎN MIJLOC DE IULIE: A nins în Munţii Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

DESCINDERI PRIVIND AFACERI ILEGALE CU TUTUN: Percheziţii domiciliare pe raza oraşului Borşa şi a comunei Moisei

Vasile Dale

4 mesaje

Escu ianuarie 20, 2022 at 2:11 pm

Banuiesc ca e vorba de Adi Timbuș . Omul are probleme psihice grave, nu e prima data cand face chestii din astea! Toata lumea stie ca e nebun, inclusiv politia.Nu inteleg de ce nu il inchid undeva, sau poate asteapta pana omoara pe cineva !

Raspunde
Pop ianuarie 21, 2022 at 8:16 am

Printr o minune a scăpat tânărul agresat!

Raspunde
Timbus Adrian ianuarie 21, 2022 at 11:15 am

Escu it’s the name of some unknow organization? If yes, i want to come out the lider on this organization and to be tested ori evaluated by specialist’s as i am and as i wos. Who talking in the way as every body new about me beaing crazy i advice to don’t be to me. I now me well As better just my and our Human Family love, life and Family way keeper can new the procedur and the AdDjustament of the status. In GOD WE TRUST! God bless America and us . The future it’s made in America and we Trust. Thank you our HollowedD HOLLY PRAYER Szánta Madre de Dios,Santa Mária and please pray for us as Human’S we are at our God JESUS CHRIST. Thank’s Santa Maria and Jesus Christ and please keep us as we are. And make disapear all wrong intentioned and intention agaist me and our Family and AdDjustament of the status.

Raspunde
Kake ianuarie 21, 2022 at 11:57 am

Clar esti dus cu capu’.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult