BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: NINGE ABUNDENT – Atenție șoferi: șoselele din Baia Mare din nou îngropate în zăpadă

În Baia Mare a început din nou să ningă abundent iar firma de deszăpezire intervine, ca de obicei, lent. În acest moment, toate șoselele sunt acoperite de un strat de 1-2 cm de zăpadă, iar partea carosabilă este alunecoasă. Așadar, circulați cu mare prudență.

Zăpadă și în pasul Prislop, pe DN18

Trafic rutier in conditii de iarna. Sectoarele de drumuri nationale au carosabilul curat si umed, cu exceptia DN18, in Pasul Prislop, unde intre km 156 si km 181 stratul de zapada framantata masoara pana la 1 cm. S-a actionat pe sectoarele de drumuri nationale cu 21 de utilaje si s-au imprastiat 237 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri judetene au carosabilul curat si umed. Sunt tronsoane de drumuri in zona de munte unde se gaseste pe partea carosabila zapafda framantata care masoara pana la 1 cm. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu 38 de utilaje si s-au raspandit 689 tone de material antiderapant. S-a lucrat in zonele de deal si de munte cu utilaje pentru largirea partii carosabile Cerul este acoperit. Fulguieste in zonele joase, ninge in zona de munte. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vantul prezinta intensificari temporare pe creste. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost usor variabile. Nu au fost semnalate probleme.

Stratul de zapada masura pana la Stratul de zapada masura pana la 60 cm la statia meteo Iezer, 47 cm in Pasul Gutai, 44 cm la Baiut, 42 cm la Cavnic, 34 cm in Baia Borsa, 31 cm la Poiana Borsa, 26 cm la Targu Lapus, 17 cm la Ocna Sugatag 16 cm in Baia Mare, 15 cm la Sighetu Marmatiei.

Gheata este prezenta la malul raurilor Tisa, Viseu, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Cosau, Barsau, Lapus, Nistru, Suciu si Cavnic. Curg sloiuri de gheata pe cursul raurilor Tisa, Iza, Mara, Suciu si Lapus. Vremea se si astazi mentine rece, geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult noros. In cursul zilei pe arii relativ extinse va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari locale ziua, iar pe crestele montane va viscoli ninsoarea sau spulbera zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si -1 grad, iar cele minime intre – 10 si -12 grade, izolat mai coborate in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Se redeschide traficul feroviar de călători între Ucraina și România prin Sighet, însă CFR anulează trenuri care pleacă din Sighet. Ce spune primul ministru despre acest fapt?

Redactie

FOTO / VIDEO: Impact între un autoturism şi o motocicletă. Un tânăr din Șomcuta rănit (actualizare)

Redactie

GRAV / ACTUALIZARE: Drogul „Zombie” loveşte din nou Baia Mare. Alţi doi „zombie” surprinşi în cartierul Săsar (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.