BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: O mașină și un garaj auto au luat foc în Baia Mare. Accident pe strada Europa

A fost noapte de foc în Baia Mare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, imediat după ora 1.00, pompierii militari au fost alertați despre izbucnirea unui incendiu la un autoturism parcat pe bulevardul Unirii, în zona unui market. Un echipaj de stingere a fost trimis în zonă. Focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la motorul autoturismului. Incendiu a fost stins rapid. Zona a fost asigurată de un echipaj al Poliției Rutiere din Baia Mare.

Un alt incendiu a izbucnit astăzi dimineață în jurul orei 7 pe bulevardul Traian la un garaj auto. Au intervenit două echipaje ale pompierilor militari din Baia Mare.

Un accident de circulație a avut loc vineri după amiază pe strada Europa din Baia Mare. Două mașini s-au ciocnit din fericire nerezultând persoane rănite. Evenimentul rutier s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat din cauza accidentului.

Te-ar putea interesa si

CARAMBOL LA JUCU: Autoutilitară din Maramureş, implicată într-un accident rutier, provocat de un șofer care a adormit la volan (FOTO)

Vasile Dale

NU TREBUIA ”KA KLAUS” SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU OAMENII? Un băimărean reclamă abuzurile forțelor de ordine (VIDEO)

Vasile Dale

SEZONUL MOTO 2019: Motociclist rănit în Baia Mare, găsit de un echipaj al Ambulanței

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.