BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Beat criță la volan s-a izbit în mașina într-un morman de zăpadă. Un șofer a sunat la 112 – ACTUALIZARE

Un șofer aflat în trafic pe strada Electrolizei din Baia Mare a observat că în fața lui circula un autoturism pe contrasens. Inexplicabil șoferul mașinii avea avariile pornite și era când pe sensul său de mers când pe contrasens. La un moment dat, ajuns pe contrasens mașina s-a oprit într-un morman de omăt. Totul a fost filmat.

Imediat omul a sunat la 112 și a anunțat echipajele poliției rutiere. Aceștia veniți la fața locului l-au testat pe bărbatul de la volan, în vârstă de 39 ani. Etilotestul a indicat 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost condus la sediul poliției pentru audieri, dar și la Spitalul Județean Baia Mare pentru prelevare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Totodată permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 30 ianuarie a.c., la ora 23.40, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat ar fi condus un autoturism pe strada Universității aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, care, circulând dinspre strada Luminișului înspre strada Mihai Eminescu, în dreptul unui imobil, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit o grămadă de zăpadă, unde a rămas suspendat cu autoturismul.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE ÎN STAȚIA CFR Baia Mare: Un pasager a murit în vagonul trenului de București Nord. 40 minute întârziere (actualizare)

Vasile Dale

SĂ FACI CE ZICE POPA NU CE FACE EL: Preot, relații apropiate cu enoriașele. Preoteasa, de loc din Rona de Sus, cere oficial divorţul

Redactie

FOTO, VIDEO: Salvamontiştii maramureşeni, în căutarea a trei persoane plecate după ciuperci

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.