BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ. El este puștanul urmărit 10 km de Poliția Rutieră Baia Mare

www.vasiledale.ro și baiamaretv.ro au reușit în această seară să obțină declarația în exclusivitate a tânărului de 20 ani din Baia Mare, care a fost urmărit 10 km de un echipaj al Poliției Rutiere. A oprit abia atunci când un glonț a fost tras înspre autoturismul neînmatriculat.

Alex a declarat: ”Am făcut un drift la Spânzurătoare! Domnii de la Poliție m-au semnalizat să trag pe dreapta și eu m-am întors pe contrasens și am fugit de poliție. Am început să fiu urmărit de Dusterul Poliției și am apucat să fug până pe Imașului, cam vreo 10 km. Până polițiștii au tras două gloanțe, unul în aer și unul în mașină. Când am auzit glonțul în mașină atunci am tras frâna de mână și m-am oprit pe dreapta. După o urmărire foarte incitantă. Mi s-a părut periculos, dar mașina neavând numere de înmatriculare pe ea că aseara am cumpărat-o am crezut că scăpam cumva”.

”Am observat un autoturism care se deplasa necontrolat, făcând drifturi. Am efectuat semnale de oprire, iar la observarea echipajului de poliție acesta și-a schimbat brusc direcția de deplasare, a continuat pe contrasens demarând în încercarea de a scăpa. Am pornit în urmărirea acestuia iar după 10 km am reușit să îl oprim. Pentru oprirea acestuia a fost necesară somarea și utilizarea armamentului din dotare. După imobilizarea conducătorului auto și a pasagerului, și în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că mașina este neînmatriculată iar plăcuțele pe care le avea montate erau atribuite altui autoturism” a declarat agent șef adjunct Victor Lazăr, Biroul Poliției Rutiere Baia Mare.

Trebuie să menționăm și faptul că polițistul care făcea parte din echipajul care a reușit prinderea puștanului este și instructor de conducere defensivă și în regim prioritar în cadrul MAI.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: A făcut prăpăd pe strada Repedea la Borșa. Accidentul a fost surprins LIVE

Vasile Dale

IAR ÎN STÂLP: Un autoturism s-a oprit într-un stâlp pe strada Grănicerilor din Baia Mare (foto)

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la o casă din Poienile de Sub Munte din cauza unei instalații electrice defecte

Vasile Dale

1 mesaj

Ioan ianuarie 12, 2024 at 2:15 pm

Poliția să-și facă datoria ca în America că tot luam de afara ce e mai prost în materie de legi.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.