BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: O PRIMĂRIE EXEMPLU – Angajații Primăriei Vișeu de Sus muncesc la foc continuu pentru a deszăpezi străzile orașului

Ninsorile abundente continuă să cadă peste județul Maramureș. La Vișeu de Sus, spre exemplu, angajații de la Primăria orașului, muncesc de fără încetare pentru a deszăpezi toate străzile orașului, inclusiv în zonele de munte. ”Nu am uitat nici de cetățenii orașului nostru care locuiesc în zona de munte. Vă asigur că vom ajunge să deschidm drumurile peste tot. Și la această oră suntem în teren, printre oameni. Toate problemele lor trebuie rezolvate” a transmis viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Marius Grad.

Anunțul Primăriei Vișeu de Sus

Având în vedere faptul că cel mai folosit și, în același timp, eficient instrument de comunicare/transmitere a informațiilor este Facebook-ul, venim cu un nou anunț și totodată rugăminte.

Văzând că ninsoarea continuă să cadă din abundență, iar cererile – justificate, de altfel – ale locatarilor apartamentelor din oraș continuă să apară, am stabilit un „program” orientativ de deszăpezire a curților blocurilor, care sunt sufocate de nămeți.

Pentru a putea face acest lucru, vă solicităm respectuos să eliberați pe cât posibil parcările, aleile, zonele pietonale, orice cale de acces, permițând astfel utilajelor de deszăpezire să își facă treaba.

Astăzi, 31.01.2022, de la ora 08:00, vom începe cu parcările blocurilor T4, respectiv T5, continuând apoi cu T1, T2 și T3.Pentru celelalte blocuri, vom anunța ulterior – vă rugăm să ne urmăriți pe această pagină.

Ca și în postările precedente, apelăm la spiritul dumneavoastră civic, rugându-vă să dați dovadă de buni gospodari, eliberând trotuarele și căile de acces, contribuind, pe cât posibil, la fluidizarea traficului auto și pietonal.Vă mulțumim pentru buna colaborare și înțelegerea pe care ni le acordați.

Aceeași situație și la Borșa

Situație identică și la Borșa. Primarul orașului spune că vântul puternic face practic ineficiente intervențiile din teren. Imaginile filmate de Sorin Ion Timiș sunt elocvente.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un tânăr a trecut cu mașina peste un bărbat care se afla întins pe șosea. Victima a murit la spital

Vasile Dale

A început prohibiţia generală a pescuitului în Maramureș| Perioada și zonele vizate în întreaga țară

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 18: A ajuns cu maşina pe plafon, după ce a intrat cu maşina într-un cap de podeţ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.