Eveniment

RUTIERE: Pietoni accidentaţi la Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus, şoferi prinşi la volan băuţi şi fătă permis de conducere

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Bogdan Vodă din municipiu.
La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 25 de ani din Călinești, aflată la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat o femeie de 57 de ani din Sighetu Marmației, care se afla în calitate de pieton în traversarea străzii.
Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acesteia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Ieri, 30 ianuarie a.c., la ora 17.05, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Dragoș Vodă din oraș.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 51 de ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare către localitatea Leordina, a surprins și accidentat un tânăr de 17 de ani, care se afla în calitate de pieton, angajat în traversarea străzii. După producerea impactului, conducătorul autoturismului ar fi oprit, iar după o discuție avută cu minorul de 17 ani, ambii au părăsit locul producerii incidentului.
Ulterior, minorul a apelat telefonic polițiștii din Vișeu de Sus, solicitând deplasarea acestuia la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuvințarea polițiștilor.

*****

Infracțiuni rutiere constatate în acest week-end de polițiștii maramureșeni

În seara zilei de 28 ianuarie 2022, la ora 22.00, polițiștii Secției 6 Sarasău, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Rona de Sus, au observat pe D.N. 18 un autoturism, care circula din direcția Sighetu Marmației spre Petrova.
Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr de 20 de ani din Rona de Sus, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că numerele de înmatriculare montate sunt atribuite unui alt autoturism. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional conform OUG 195/2002.
În cauză, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

*****

Azi-noapte, polițiștii din Seini, aflați în serviciul de patrulare pe strada Mihai Viteazu din oraș, au procedat la oprirea în trafic al unui autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 29 de ani din București.
Polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, fapt pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Te-ar putea interesa si

Acțiune pe linie de rutieră pentru depistarea şoferilor care consumă alcool la volan și a celor care încalcă legislația

Redactie

CERCETAT PENTRU PATRU INFRACŢIUNI RUTIERE: Beat şi fără permis, a lovit cu maşina o căruţă la Vişeu de Sus şi a fugit de la locul accidentului

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Un băimărean beat şi-a bătut concubina. Au intervenit jandarmii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.