BREAKING NEWSEveniment

Tineri umiliți de ”barosanul” cu aere de ”manager” de la Carrefour Baia Mare. Mall-urile din Baia Mare ”copiază” capitala la năravurile proaste (CITITORI)

Pe sistemul ”dacă sunt îmbrăcați în haine de firmă și sunt tineri trebuie să fie și hoți”, că așa au văzut ei că au fost prinși doi tineri în capitală, toți tinerii care apar la cumpărături în Carrfour Baia Mare în haine de la Adidas, Nike sau orice altă firmă cunoscută ”trebuie să fie dubioși”.

S-a întâmplat azi, la Carrfour Baia Mare, acolo unde un cuplu de tineri se afla, la fel ca de multe ori până acum, la cumpărături. După ce au ales ce aveau nevoie de pe rafturi, s-au îndreptat (la fel ca altă dată) spre o casă rapidă și au început să își scaneze produsele. Angajata de la case ”a supravegheat” îndeaproape întreaga operațiune, dar probabil ceva ”i-a scăpat” atenției, pentru a a simțit nevoia să îi atenționeze pe tineri că trebuie să scaneze și punga. Au dat din cap afirmativ, că știu acest lucru, doar ”fiecare pungă contează”, au achitat, au pus totul în pungă și au ieșit. La fel ca milioane de alți oameni, după ce au părăsit spațiul magazinului au aruncat bonul pentru că toate afișele spun clar: ”Bonul se păstrează până la ieșirea din magazin!”.

Ajunși la jumătatea holului spre ieșirea din mall (pentru că în Value Center nu există doar Carrfour), au fost opriți de agentul de pază care a cerut bonul să vadă dacă au achitat tot. I-au răspuns că au aruncat deja bonul la coșul de gunoi, dar această informație nu a ajutat deloc, așa că i-a pus pe cei doi tineri să ”scormonească” în gunoi și să identifice bonul lor. S-a justificat spunând că angajatei de la casă ”i-au părut dubioși” și, în concluzie, trebuie să infirme sau să confirme suspiciunile acesteia.

Au găsit bonul, au fost verificate cumpărăturile, s-a văzut că figurează la plată și punga miraculoasă așa că a plecat urandu-le doar: ”O zi bună!”, însă fără a-și prezenta scuzele, cum ar fi fost normal. Și-au lăsat cumpărăturile în mașină și s-au întors la Biroul de Informații pentru a reclama situația, unde agentul de pază statea de vorbă cu angajata de aici. Când i-a văzut a dispărut brusc, iar în câteva minute a apărut un alt bărbat care s-a prezentat ca fiind managerul.

Cei doi tineri reclamă faptul că deși discuția cu reprezentanta Biroului de Informații a decurs normal, nu același lucru s-a întâmplat cu ”managerul” care i-a luat cu o atitudine superioară și li s-a adresat cu: ”Care e problema voastră?”. Tinerii au încercat să îi explice care e, în fapt, problema, dar le-a retezat-o scurt, și el, că magazinul are dreputul să verifice clienții, deși știm că legea spune: ”până la ieșirea din magazin”. Apoi le-a dat de înțeles că orice reclamație vor face tot el o va analiza, deci cel mai probabil nimeni nu ar fi aflat de această situație neplăcută care este posibil să se fi întâmplat și altora. În consecință, se recomandă ca cei care lucrează cu oamenii să facă câteva cursuri de comunicare, pentru că, în caz contrar, o astfel de atitudine în care să nu accepți că ai greșit nici măcar când este evident nu dă o notă cu plus reprezentanților magazinului.

Reprezentanții Carrfour pot să trimită propriul lor punct de vedere pe adresa redacției, urmând ca acesta să fie publicat în aceleași condiții ca și prezentul material.

Sursa foto principal: Creator: CATALIN COLNICEANU; Drepturi de autor: www.onepicture.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Zece bărbaţi cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei, pe lista persoanelor fugare și date în urmărire de Poliție pentru a fi arestate

Redactie

ULTIMA ORĂ: Accident rutier la Tăuţii de Sus. mai multe maşini implicate

Vasile Dale

EHF European League. Baia Mare găzduieşte prima ediție Final Four. Minaur va întâlni echipa franceză Nantes

Vasile Dale

4 mesaje

Devoratorul ianuarie 31, 2022 at 5:18 pm

Ce te poti astepta de la managerul ucrainean Ivanciuc Dorin?inginer mecanic devenit manager de magazin ca nuca de perete

Raspunde
Cetateanul ianuarie 31, 2022 at 8:33 pm

Bonul se pastreaza pana la iesirea din incinta magazinului, fiind un magazin mare se poate considera incinta toata cladirea, mie mi se pare ca aia de au aruncat bonul au gresit si ar trebui sa-si vada in continuare de viata .

Raspunde
Raspund la prosti februarie 1, 2022 at 9:55 pm

Prostovane, incita magazinului carrefour daca acolo s-au facut cumpărăturile. Ce treaba are ala din noriel cu bonu meu din carrefour?

Raspunde
Ovidiu februarie 2, 2022 at 10:53 am

Așa fac de obicei agenții de securitate la ieșirea de la casele rapide, încă de când s-a deschis!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.