Eveniment

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Femeie lovită de o maşină pe str. V. Lucaciu.

Ieri, la ora 12.42, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Vasile Lucaciu a avut loc un eveniment rutier.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 67 de ani din municipiu, aflată în calitate de pieton în angajarea străzii Vasile Lucaciu, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism. Conducătorul auto a oprit pentru a merge la victimă, dar ulterior, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Femeia de 67 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acesteia sub supraveghere medicală.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment și conducătoarea auto, respectiv o tânără de 20 de ani din Baia Mare. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au aplicat patru sancțiuni contravenționale și au constatat trei infracțiuni în câteva ore

Ieri, 02 februarie, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au desfășurat în intervalul 15.00-19.00 o acțiune pe linie rutieră în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere.
Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificate și legitimate peste 30 de autovehicule, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195 din 2002, în valoare de peste 1.000 de lei și au constatat trei infracțiuni comise la regimul rutier. Ca măsuri complementare polițiștii au reținut două permis de conducere și un set de plăcuțe de înmatriculare.
Polițiștii, în timp ce supravegheau traficul rutier pe D.J. 188, în localitatea Bocicoel au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani din Arad care, la solicitarea polițiștilor de a înmâna documentele aferente autoturismului și ale sale, a prezentat un permis de conducere, despre care existau suspiciuni cu privire la autenticitate.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
Astfel, permisul de conducere prezentat a fost ridicat pe bază de dovadă în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals, complicitate la comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Tânăr cercetat pentru comiterea de infracțiuni rutiere

Aseară, polițiștii din Ulmeni, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au identificat pe D.J. 108A la ieșirea din localitate, spre Țicău, un autoturism având numere provizorii de înmatriculare.
Polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 21 de ani din Țicău, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere suspendat. Totodată, polițiștii au mai constatat faptul că documentele aferente autoturismul au ieșit din valabilitate.
În continuare, tânărul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

FOTO: ”Așa arată o urnă de vot la Haga, Olanda”, transmite un maramureșean

Vasile Dale

BAIA MARE: Arestați preventiv – Alex, Leonardo și Raul (12 – 18 ani) din Baia Mare au tâlhărit prin violență un bărbat și o femeie. Un alt copil de 12 ani nu poate fi cercetat (actualizare)

Vasile Dale

Refugiata din Ucraina care a murit la Tăşnad va fi înmormântată mâine

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.