Important

ANUNŢ PUBLIC AL CJ MARAMUREŞ

CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ având sediul în str. Gh. Șincai, nr. 46, localitatea Baia Mare, titular al planului/programului PLAN URBANISTIC ZONAL pentru Amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare (inclusiv amenajarea unei platforme pentru depozitarea deșeurilor biodegradabile și care nu pot fi supuse procesului de compostare), localitatea Satulung, extravilan, nr. cad. 55471, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul APM Maramureş, strada Iza, nr. 1A, localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş, în zilele de luni-joi între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400.

Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM Maramureş, în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.



Te-ar putea interesa si

PREVENIREA DELICTELOR SILVICE: Sancţiuni şi material lemnos confiscat în cadrul acţiunii „Scutul pădurii”

Redactie

INFRACŢIUNI RUTIERE: Doi şoferi reţinuţi pentru consmu de alcool la volan: unul în Baia Mare – 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt la Borşa – 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

Consiliul Județean Maramureș încheie cu succes un nou contract de finanțare pentru Raionul Strășeni din Republica Moldova

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult