BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: El este tânărul din Ruscova decedat după ce a plonjat cu autoturismul în barajul Somesul Cald

După două zile de la teribilul accident din Cluj, în care doi bărbaţi au murit în râul Someşul Cald după ce au plonjat cu maşina în apă, salvatorii au reuşit să recupereze autoturismul.

Maşina era la o adâncime de aproape 20 metri si scafandrii au avut nevoie de o macara de mare tonaj pentru a o putea scoate. Mai ales ca era prinsă sub o conductă la baza barajului. Salvatorii vor lua din nou la periat apa pentru a se asigura că nu mai erau şi alte persoane în maşină. Cei doi tineri găsiţi în apele îngheţate erau prieteni şi mergeau să se tatueze. Din păcate, n-au mai apucat. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, a rupt parapetele de pe marginea drumului şi a căzut în gol.

La volan era un tânăr de 28 de ani. Andrei plecase împreună cu un prieten, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Ruscova, județul Maramureș, la Turda pentru a-şi face un tatuaj. N-a mai apucat. La un moment dat ar fi pierdut controlul volanului şi a sărit cu maşina în apa îngheţată. Până târziu în noapte salvatorii au cercetat apa. Fără succes. Cadavrele lor au fost scoase a doua zi de scafandri.

Andrei (28 ani) din Iara (Cluj) era căsătorit și avea un copil. Ioan (33 ani), din Ruscova, nu era căsătorit. Pe profilul de facebook, maramureșeanul a publicat o fotografie realizată în 2019 exact în locul în care trei ani mai târziu și-a găsit sfârșitul.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Invenţia unui inginer din Baia Mare care poate reduce facturile la gaze cu până la 70%

Redactie

10 tineri liberali participă la Congresul YEPP din Braga, Portugalia

Vasile Dale

FOTO: Impact în Baia Mare, lângă Policlinica Sf. Ioan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.