BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

TRAGEDIE: Tânăra implicată în accidentul de la Negreşti Oaş a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare

Daniela O., în vârstă de 21 de ani, implicată în tragicul accident produs în 20 ianuarie în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona ”Luna Șes”, a decedat au declarat surse medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constanint Opriş” din Baia Mare. Cu toate că medicii le-au solicitat acordul părinților pentru a i se preleva organele, în vederea salvării altor vieți, familia a refuzat.

În data de 20 ianuarie, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes, înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac tubby și o cameră auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 35 de ani, și două femei, ambele în vârstă de 21 de ani. Din cauza condițiilor de drum, cele trei persoane tractate s-au izbit de un copac situat pe marginea drumului. În urma incidentului a decedat bărbatul de 35 de ani și a rezultat rănirea foarte gravă a celor două tinere.

Daniela a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al celor de la SMURD Satu Mare în stare critică și transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Satu Mare. Din cauza gravității rănilor, medicii au luat decizia de a o transfera la Spitalul Județean de Urgenţă din Baia Mare. Conform informațiilor PresaSM, starea pacientei a fost critică, fiind transferată la Baia Mare în comă de gradul 4, fiind intubată pe Secția de Terapie Intensivă. Din păcate, tânăra a intrat astăzi in stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Din păcate, și Sergiu F., în vârstă de 35 de ani, a decedat pe loc după ce, aflat pe o sanie improvizată (cameră auto) trasă de o mașină, s-a izbit puternic de un copac.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: GĂSIT ÎN MUNTE DE UN JANDARM MONTAN – Minorul ar fi fugit de la familie la care era în plasament și ar fi vrut să ajungă la casa natală

Vasile Dale

SUB NĂMEŢI: Viscol şi străzi înzăpezite în Borşa (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

BĂTAIE DE JOC: ÎN PLINĂ CANICULĂ – VITAL a lăsat jumătate din orașul Baia Mare fără apă potabilă

Vasile Dale

1 mesaj

VIDEO:. Schiorul și șoferul care-l tracta pe centura orașului Tg Lăpuș sunt căutați de poliție. Și-a șters contul – Stiri din Maramures ianuarie 25, 2024 at 3:52 pm

[…] pe un colac tubby, un tânăr şi două fete s-au izbit de copac. Bărbatul a decedat – fotoTRAGEDIE: Tânăra implicată în accidentul de la Negreşti Oaş a decedat la Spitalul Judeţean de… maramureșpolitiaschioristiri baia marestiri maramurestanartargu lapusDistribuie0 stirea […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.