Eveniment

SCHIMBARE DE GENERAȚII: Forţe proaspete la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus şi Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș

La sediul I.S.U. Maramureș s-a desfășurat astăzi o ceremonie, care a consfințit o schimbare de generații. Zece absolvenți ai promoției 2022, a Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, s-au prezentat astăzi la datorie. Printre aceștia s-a numărat și sg.maj. Petran Andrei Paul, șeful promoției, care a obținut cea mai mare medie dintre cei 297 de absolvenți de anul acesta ai școlii.
Lt.col. Pițiș Marian, inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, i-a repartizat pe absolvenți, în ordinea mediilor, la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus, respectiv Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș.
Tot astăzi, doamna slt. Șanta Adriana a fost numită în funcție, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, din cadrul I.S.U. Maramureș, în urma promovării concursului de specialitate.
Ceremonia s-a încheiat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă a două cadre ale unității: lt.(r) Bodi Flaviu și plt.adj.șef(r) Coste Ioan Eugen. Comanda inspectoratului le-a înmânat celor doi câte o plachetă din partea colegilor.
Noilor colegi le spunem bun venit în familia salvatorilor maramureșeni, iar proaspeților pensionari le urăm multă sănătate și succes în proiectele lor viitoare!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Mașină semnalată furată din Marea Britanie, descoperită în Săliștea de Sus

Redactie

GALERIE FOTO: Accident pe Bd. Unirii. Implicat un camion de şcoală de şoferi

Redactie

Contrabandişti „vânaţi” prin munţi, cu drezina. Pe aceeaşi cale ferată, veche de un secol, circulă şi Mocăniţa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.