Important

CJ Maramureș, partener în organizarea celei de-a XII-a ediții a evenimentului sportiv ”Raliul Zăpezii Maramureș”

Începând de vineri, 11 februarie, și până duminică, 13 februarie, în zona Cavnic – Băiuț (DJ 109F), automobile, motociclete, quad-uri și SSV-uri se vor întrece în competiția ”Raliul Zăpezii Maramureș” pe un traseu cu o lungime totală de aproximativ 16 kilometri.

Evenimentul sportiv de off-road deja consacrat, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, este anul acesta la a XII-a ediție, la care sunt așteptați să participe aproximativ 100 de concurenți.

Organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru ediția din acest an, una dintre cele mai importante fiind proba specială care urmează să se desfășoare exclusiv pe timp de noapte.

Întreg raliul va totaliza 50 de km, din care 28,3 de km cronometrați.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ”Promovarea și dezvoltarea evenimentelor sportive desfășurate în județul nostru este foarte importantă. Astfel, reușim să promovăm activitățile sportive în rândul tinerilor și să atragem turiști pasionați de competiții sportive în Maramureș.

Îmi doresc să continuăm și în acest an, la fel ca în 2021, să finanțăm și să promovăm cât mai multe competiții sportive care se desfășoară în Maramureș și astfel să contribuim direct la dezvoltarea turistică a județului nostru, să încurajăm activitățile sportive, să promovăm importanța acestora și un stil de viață activ.”

La competiție vor participa și tineri sportivi talentați din Maramureș: David Tarța, pilot în Campionatul Național de Raliuri Betano și Campionatul Național de viteză în coastă, ce va fi secondat de debutanta Maria Blavenstein, fiica unuia dintre cei mai îndrăgiți organizatori și sportivi din Maramureș, Carol Blavenstein (Karcsi), Natalia Iocsak, pilot în Campionatul Național de Drift, Ovidiu Pașca, organizatorul Raliului Maramureșului și al Trofeului Gutâi, secondat de Maya Ștefăniță.

Te-ar putea interesa si

De 1 iunie, PNL Baia Mare și deputatul Călin Bota le oferă un spectacol de teatru și multe surprize copiilor maramureșeni

Vasile Dale

DONAŢII: Noi table inteligente în școlile din Baia Mare

Vasile Dale

18 instituții educaționale din Maramureș vor primi calculatoare prin proiectul Dăm Click pe România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.