BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO / TRAGEDIE LA STEJARUL: Un bărbat din Buciumi a intrat cu autoturismul sub un autobuz. A decedat pe loc. Doi copilași au rămas orfani (actualizare 3)

Tragedie pe DN1C în zona Stejarul, din Maramureș. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit după ce s-a izbit violent de un autobuz care circula în fața lui. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, din păcate au fost nevoiți să declare decesul. Bărbatul mirosea a alcool și nu avea permis de conducere. În urmă cu nici un an fusese condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Doi copii au rămas orfani.

Conform martorilor bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local din ȘOMCUTA MARE. Apoi a urcat la volan și a condus nebunește spre Baia Mare. După 5 km s-a produs nenorocirea. Un autobuz care mergea după muncitorii de pe schimbul trei, a semnalizat dreapta pentru a intra din drumul principal spre localitatea Finteușu Mare. În acel moment autoturisul l-a izbit violent în spate.În urma impactului violent bărbatul a rămas încarcerat.

ACTUALIZARE 1

La faţa locului intervin echipajul de descarcerare Baia Mare si un echipaj al Punctului de lucru Somcuta Mare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

În autobuz erau 2 pasageri care din fericire nu prezintă probleme.

ACTUALIZARE 2

Victima, un bărbat în vârstă de 37 ani, din Buciumi, a fost descarcerata, este în stop cardio-respirator şi a fost preluată de echipajul SAJ.

 L-au scos din mașina făcută praf și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, fără niciun rezultat. Leziunile erau prea grave, așa că au declarat decesul. Traficul rutier între Baia Mare și Dej a fost blocat aproape două ore. 

În urma bărbatului au rămas o soție și doi copilași. Acesta nu era la prima abatere de acest gen. În iunie 2020 a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare. Condusese un autoturism beat și fără permis. Și nu era singurul dosar penal pentru care a fost anchetat. 

ACTUALIZARE 3 – IPJ MARAMUREŞ

Potrivit informațiilor IPJ Maramureș, accidentul s-a produs după ce Viorel nu a păstrat distanța regulamentară față de autobuzul care circula în fața sa. La intersecția cu drumul ce duce spre Finteușul Mare, autobuzul a încetinit pentru a o lua la dreapta. Șoferul de 37 de ani nu a mai frânat și s-a izbit violent cu mașina de autobuz. Din nefericire, în urma impactului, Viorel a decedat pe loc. Acesta nu purta centura de siguranță, iar autoturismul pe care îl conducea avea ITP-ul expirat din luna august a anului trecut.

Șoferul autobuzului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0. Traficul a fost restricționat în zonă, pe ambele sensuri de mers, timp de aproximativ o oră.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

ACTUALIZARE – Martori: Tânărul circula cu peste 100 kilometri pe oră şi nu avea nici perimis de conducere

Bărbatul circula cu peste 100 kilometri pe oră şi nu avea nici perimis de conducere. Maniera în care a condus i-a speriat inclusiv pe şoferii pe care i-a depăşit în trafic. 

Martor: Avea viteză! Dacă eu nu l-am mai ajuns de la Şomcuta şi ea (n.r. maşina) merge 90. Pot să merg cu ea cu 90, atât. M-a depăşit un turist, aici, în linie dreaptă, şi i-am spus că merge haotic. I-am zis: ”Las-o uşor că merge haotic!”. Nu am mai apucat să iau curba asta, aici, în stânga, mi-a dat prin staţie că a intrat în autocarul respectiv, acolo.

ACTUALIZARE

Aseară, la ora 20.55, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C între Șomcuta Mare și Satulung.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 36 de ani din Șomcuta Mare, care nu deține permis de conducere, a intrat în coliziune față spate cu un autobuz care circula în fața lui și care a redus viteza pentru a vira dreapta pe D.C. 72 spre Finteușu Mare.
La volanul autobuzului a fost identificat un bărbat de 57 de ani din Remetea Chioarului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În autobuz se aflau doi pasageri, care nu au suferit leziuni corporale.
În urma accidentului rutier, conducătorul auto de 36 de ani a decedat, cadavrul fiind transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.
Traficul rutier pe D.N. 1C a fost restricționat pe ambele sensuri aproximativ o oră.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Patron arhicunoscut în Baia Mare, cinci mașini distruse. Era beat la volanul bolidului de 100.000 euro? / Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

EXCLUSIV: În timpul simulării unei intervenții la un avion prăbușit pe Aeroportul Baia Mare un pompier și-a rupt mâna. Pe bune!

Vasile Dale

Cercetări de suprafață pe Dealul Sălsigului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.