BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT FEROVIAR: Trenul Sighet – Cluj, deraiat între Bocicoi şi Lunca. Pasagerii sunt transbordaţi

În cursul zilei de azi, 14 februarie, la trenul R4116 pe relația Sighetul Marmației – Cluj Napoca a avut loc deraierea de 2 osii a locomotivei trenului, între stațiile Bocicoi şi Lunca. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate, nu sunt vagoane deraiate, iar pentru continuarea călătoriei pasagerii trenului au fost transbordați cu mijloace auto.

Cauzele care au generat deraierea vor fi stabilite de comisia de cercetare deplasată la fața locului.

Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează zona afectată vor fi transbordaţi cu mijloace auto în staţiile de unde își vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenul afectat sau care doresc să renunțe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Te-ar putea interesa si

BUNI-S PSD-iștii, dle Președinte? GOANĂ PENIBILĂ DUPĂ VOTURI: A inaugurat muzeul de la Băsești cu banii alocați de ”ciuma roșie”

Redactie

MIREȘU MARE: Primarul Mătieș a fost la o serie de întâlniri cu miniștrii din Guvernul României

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un autovehicul înmatriculat în Ucraina a ieșit de pe șosea și s-a oprit în gardul unei case din Sarasău

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult