EvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENT RUTIER: Minoră de 8 ani, lovită de o maşină la Sighetu Marmației

Ieri, 13 februarie a.c., la ora 15.32, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Alexandru Ivasiuc din municipiu a avut loc un eveniment rutier.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani din Sighetu Marmației a condus un autoturism pe strada Alexandru Ivasiuc, ajuns la intersecția cu strada Vasile Alecsandri, a surprins și accidentat o minoră de 8 ani, aflată în calitate de pieton.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii maramureșeni în acest weekend

În acest weekend, polițiștii maramureșeni au depistat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 52 de ani în timp ce nu respectau legislația rutieră în vigoare.
Trei dintre aceștia au fost identificați de polițiști la ieșirea din localitatea Chechiș, în comuna Repedea și pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, constatându-se faptul că au condus autoturisme fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, unul dintre aceștia, respectiv un bărbat de 52 de ani din Baia Mare, figurează cu dreptul de a conduce suspendat.
În ceea ce îi privește pe ceilalți doi bărbați, polițiștii i-au depistat la volanul unor autoturisme în Groși și Borșa, iar în urma testării cu aparatul etilotest, le-au rezultat valori de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat și 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii bărbați au fost transportați la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit trei dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. De art. 335, alin. 1 și 2 din Codul Penal și două pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Bărbatul de 54 de ani dispărut de la o fermă din Cicârlău, găsit decedat în Valea Nistru

Redactie

FOTO: O tânără de 19 ani a furat toate încasările barului în care lucra

Vasile Dale

A FACUT SAU NU ACCIDENT SOTIA PRIMARULUI DIN BAIA SPRIE CU MASINA INSTITUTIEI? AFLA RASPUNSUL AMBIGUU AL IPJ MARAMURES

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.