BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO / SIGHETU MARMAŢIEI: Accident mortal lângă podul Vadului. Un bărbat s-a dezechilibrat și a căzut în fața unui autoturism (actualizare)


Un accident mortal s-a petrecut în mun. Sighetu Marmației în data de 14 februarie a.c. Cu câteva minute înainte de ora 21:00 un pieton ce se deplasa pe marginea carosabilului s-ar fi dezechilibrat și a căzut în fața unui autoturism.

În urma impactului se pare că bărbatul ar fi decedat.

Potrivit martorilor, bărbatul s-ar fi deplasat legănat pe marginea șoselei pe partea carosabilă a acesteia și s-a dezechilibrat, fiind lovit în plin de către un autoturism marca Opel de culoare gri, înmatriculat în Maramureș. Bărbatul a fost proiectat câțiva metri și a căzut pe marginea părții carosabile. Cel mai probabil că bărbatul accidentat era puternic băut.

Autoturismul se deplasa dinspre Sighet înspre Vadu Izei și era condus de către un șofer tânăr din Budești, iar bărbatul accidentat este în vârstă de aproximativ 55 ani.

Tot potrivit martorilor, bărbatul ar fi decedat pe loc. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ambulanței.

Stire preluată de pe www.sighet247.ro.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe D.N. 18 a avut loc un eveniment rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani din Vadu Izei, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția localității Vadu Izei spre municipiul Sighetu Marmației, la ieșirea de pe podul rutier al râului Iza, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 51 de ani din comună, aflat în calitate de pieton pe drumul public.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipiului Sighetu Marmației. Din păcate, în jurul orei 22.00, a fost constatat deceseul acestuia.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comtierii infracțiunii de ucidere din culpă.      

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Protest la Judecătoria Vişeu de Sus. Se cere eliberarea din arest a celor 3 suspecţi de pe Valea Vaserului. Magistrații au prelungit arestarea preventiv (actualizare)

Redactie

BRAVO LOR: ”Ciurgăul lui Mitibacii” dintre Strâmbu Băiuț și Cavnic a fost readus la VIAȚĂ (VIDEO)

Vasile Dale

PERCHEZIŢII LA O LOCUINŢĂ DIN BORŞA / ACTUALIZARE: Mascaţii căutau ţigări de contrabandă. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Ana februarie 14, 2022 at 11:06 pm

Anunt cam derutant! Inainte de a scrie o stire informativă mai bine 🙂

Raspunde
Vasile Dale februarie 14, 2022 at 11:26 pm

După cum puteți vedea la finalul articolului este precizată sursa știrii. Drept urmare nu ne aparțin informațiile

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.