BREAKING NEWSEveniment

EXCLUSIV: ACCIDENT DE MUNCĂ – Un angajat al Drusal Baia Mare a căzut în mers de pe mașina de gunoi. Era beat criță

Incident grav la intersecția străzilor Motorului cu Mărgeanului din Baia Mare. Un angajat al societății Drusal Baia Mare, beat criță, a căzut în mers de pe mașina de gunoi. Bărbatul s-a izbit puternic de carosabil.

Șoferul mașinii de salubritate a văzut în oglinda retrovizoare evenimentul și a oprit imediat. A sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat. Imediat un echipaj medical și un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare a ajuns la fața locului. Victima a fost preluată de medici, stabilizată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii l-au testat pe șoferul mașinii de gunoi, rezultatul fiind zero. L-au testat și pe muncitorul care a căzut în mers pe șosea. În cazul acestuia etilotestul a indicat 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în acest caz continuă urmând ca sociatatea comercială să anunțe concluziile anchetei la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Televiziunea PLUS TV MARAMUREŞ îşi măreşte echipa

Redactie

FOTO: Declarații șocante: ”Furturile din Maramureș nu au fost urmate de condamnări nici până astăzi” spune ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor despre pădurile defrișate

Vasile Dale

DIN ACEST AN companiile vor putea intra în noile parcuri industriale din Baia Sprie, Șomcuta Mare și Fărcașa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.