BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un copil de 13 ani a fost găsit de părinți spânzurat în dormitor, la Tăuții de Sus. Medicii au declarat decesul – ACTUALIZARE

Tragedie în această seară în Tăuții de Sus. Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în dormitorul locuinței. La fața locului au fost chemate cadrele medicale care din păcate nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Băiatul se spânzurase cu cordonul de la halatul de baie.

Criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș coordonați de un procuror criminalist au demarat o anchetă pentru a stabili exact motivele care l-au determinat pe copil să se sinucidă.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.



Sursele noastre spun că minorul a avut anumite neînțelegeri cu părinții cauzate de temele primite de la școală. Se pare că i s-ar fi spus să stingă televizorul și să învețe. Doar că minorul s-a spânzurat. El ar fi fost găsit de mamă.

Acest tragic incident vine la trei săptâmâni de la alte două sinucideri ale unor minori. Este vorba despre doi adolescenți în vârstă de 16 ani din cartierul băimărean Ferneziu.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 15 februarie a.c., la ora 21.32, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 40 de ani din Tăuții de Sus cu privire la faptul că și-a găsit fiul decedat în dormitor.

La fața locului, alături de polițiști a ajuns și un echipaj S.M.U.R.D. care a efectuat manevrele de resuscitare asupra minorului, însă, fără rezultat.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul băiatului în vârstă de 13 ani a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

MISIUNE IMPOSIBILĂ: Tânăr atacat de insecte în munții Gutâi, preluat de un elicopter SMURD. Posibil în șoc anafilactic (VIDEO)

Vasile Dale

ANUNȚ DE PRESĂ: Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Maramureș

Vasile Dale

COPALNIC-DEAL: Accident rutier din cauza unui bărbat care s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult