BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: S-a izbit cu BMW-ul de un copac de pe bd. Unirii. A rupt și vreo trei stâlpișori înainte de impact

Încă un accident rutier s-a produs azi în Baia Mare, după ce o femeie a fost spulberată pe o trecere pentru pietoni de pe Grănicerilor. Şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului și s-a izbit din plin de un copac pe bulevardul Unirii, în apropiere de intersecția cu strada George Coșbuc.

Înainte de a se lovi de copac șoferul a rupt vreo 3 stâlpișori de protecție din zona trecerii pentru pietoni, apoi a mers pe trotuar aproximativ 50 de metri după care s-a izbit de pom.

Din fericire, niciun pieton nu s-a aflat pe trotuar în acel moment astfel că nu au existat victime. Mașina însă cu numere roșii însă a ieşit „şifonată”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: CAMION IN FLACARI PE DRUMUL COAS-COPALNIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

REUȘITE: Elevii Vasile Gabriel Vouciuc și Grigor Petruța s-au calificat la etapa națională la Concursul de Istorie ”Memoria Holocaustului!

Vasile Dale

Condamnarea fugarului Cherecheș rămâne valabila!

Vasile Dale

4 mesaje

Anonim februarie 16, 2022 at 6:40 pm

Ca noroc ca nu era nici un pieton pe trotuar, altfel s-ar fi putut intampla acelasi accident ca si la Vivo.

Raspunde
Vlad Dragos februarie 17, 2022 at 8:52 am

Pai accidentul de la Vivo era mic copil…Criminalul asta a mers 20-30m pe trotuar, oprindu-se in copac…am fost martor!!! Asta facea macel daca erau oameni pe trotuar…ii secera pe toti…pacat ca politaii au venit, l-au testat si au plecat…ar fi bine sa ia niste filmari de prin zona…baiatul venea in derapaj intentionat, nu a fost nici o pierdere de control sau acceleratie blocata…

Raspunde
Vlad Dragos februarie 17, 2022 at 8:40 am

Bine ar fi sa obtineti ceva filmari de pe camerele de supraveghere din zona. Eu am fost martor accidentului, el a venit in derapaj!!! Criminalul, ca altfel nu pot sa-i spun…putea sa omoare o gramada de oameni pe trotuar, tinand cont cat de traficata estea acea zona. Si ce? O sa-si primeasca o amenda si asta e…ce usor scapi la noi…Eu zic sa se obtina filmari de pe camerele din zona respectiva…la 10 secunde dupa ce a sarit pe trotuar, a tot oprit prietenul lui cu o alta masina din spate…semn ca erau impreuna si cel mai probabil se intreceau…Pe langa aceasta, trebuia filmat si pus pe tot internetul…sa-l facem de rusine…pentru ca puteam fi oricare dintre noi pe trotuar…trecem cu vederea pentru ca nu au fost victime…dar daca erau?

Raspunde
ASB februarie 17, 2022 at 11:13 am

Inca un cocalar flamand cu cotet pe 4 roti ce se crede Schumi.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.