BREAKING NEWSImportant

RUTIERE: Accident în Hideaga, tânăr reținut pentru conducere fără permis, infracțiuni la regimul rutier

Ieri, 15 februarie, la ora 17.48, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Hideaga a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 51 de ani din Baia Sprie, aflat la volanul unei autoutilitare, la intrarea pe D.N. 1C, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula din direcția Baia Mare înspre Dej, condus de un bărbat de 29 de ani din Finteușu Mic.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 29 de ani din Finteușu Mic, pasageră în autoturism, fiind transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale. Aceasta nu a rămas internată sub supraveghere medicală.
Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânăr de 21 de ani reținut pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Ieri, 15 februarie a.c., lucrătorii judiciari din cadrul Secției 1 Groși au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani din Unguraș, care, la data de 13 februarie a.c., a fost depistat de polițiști la ieșirea din localitatea Chechiș, pe D.J. 184A în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Două infracțiuni rutiere constatate de polițiștii Secției 4 Leordina

Ieri, 15 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Leordina, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit și identificat în trafic trei bărbați care au comis infracțiuni la regimul rutier.

În jurul orei 16.00, aflându-se pe D.J. 187, în comuna Repedea, au oprit pentru control un autoturism, condus din direcția comunei Poienile de sub Munte. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,85mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Centrul de Permanență Ruscova în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele acestuia sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolului

*****

În jurul orei 21.00, în centrul comunei, un alt autoturism a fost depistat de polițiștii Secției 4 Leordina, condus de un tânăr de 18 ani din Repedea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tototdată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Urmari cod galben: Trei copaci au fost doborati in Baia Mare (foto)

Vasile Dale

INTERVENŢII LA FOC CONTINUU: Pompierii maramureşeni solicitaţi la accidente cu victime încarcerate, la incendii de vegetaţie

Vasile Dale

Peste 50 de copii, profesori, părinți, jandarmi, polițiști, pădurari – cu toții am devenit astăzi „Echipa Munților Curați”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.