BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

FOTO: Echipă de militari români şi americani, în vizită la Primăria Sighetu Marmaţiei

Joi, 17 februarie, la Primăria Sighetu Marmației a poposit o echipă mixte româno-americană, formată din specialiști în cooperare, civil-militară. Vizita delegației condusă de comandantul Batalionului 1 CIMIC a avut caracter de informare și documentare, în vederea întăririi cooperării instituționale.
„În cadrul vizitei, am discutat aspecte de interes privind caracteristicile geografice și culturale ale municipiului nostru, stabilirea punctelor de contact și posibilitatea unor viitoare activități de cooperare și coordonare, precum și aspecte privind mijloacele și personalul din cadrul sistemului național de apărare implicate în procesul de protecție a populației. Au fost atinse de asemenea subiecte cu privire la posibile acțiuni cu privire la imigranți, refugiați, persoane evacuate sau dislocate.
Mult succes militarilor români, Armata României fiind una dintre structurile care se bucură de un nivel înalt de încredere și respect din partea populației”, spune primarul Vasile Moldovan.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Silvicultorii maramureșeni protestează sub geamul premierului Ciucă. Află revendicările

Vasile Dale

SUPRAVEGHEAT DUPA ELECTRIC CASTLE: BAIMAREANUL PRINS CU UN KILOGRAM DE COCAINA A FOST ARESTAT PREVENTIV

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV REPEDEA: Misiune de salvare dificilă pentru Ambulanța Maramureș din cauza lipsei unui drum de acces. Localnicii sunt revoltați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult