Important

Maramureș, promovat în cadrul celei de-a 45-a ediții a Târgului de Turism al României

În perioada 24-27 februarie, industria turismului își dă întâlnire în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism al României 2022. Timp de patru zile, Pavilionul B2 al Romexpo va deveni nucleul turismului autohton, reunind expozanți și vizitatori deopotrivă, caracterizați de același interes comun pentru generosul patrimoniu turistic al României.

Consiliul Județean Maramureș va onora și de această dată invitația la eveniment, participarea la târgurile de turism constituind unul dintre principalele instrumente de promovare a atracțiilor turistice din județ. La invitația Consiliului Județean Maramureș, în promovarea județului își vor reuni forțele Ansamblul Folcloric Național “Transilvania”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan” Maramureș, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, meșteri populari îndrăgiți, dar și alți profesioniști din industria turismului.

Prin această participare, Consiliul Județean Maramureș își propune să convingă vizitatorii târgului că județul nostru este o destinație complexă, potrivită atât pentru iubitorii de cultură tradițională, cât și pentru cei care caută experiențe turistice inedite. Având în vedere aprecierea de care standul Maramureșului s-a bucurat în cadrul edițiilor anterioare, așteptările sunt ca și de aceasta data, spațiul expozițional dedicat județului nostru să se regăsească în topul preferințelor vizitatorilor.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Consiliul Județean Maramureș a participat la ediția 74 a Zilei Republicii India

Redactie

Un proiect marca PSD: se deschide Podul de la Seini!

Redactie

LA DATORIE: Jandarmii maramureşeni la cumpăna dintre ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.