BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IMAGINI DRONĂ EXCLUSIV: O avalanşă a distrus cabana fostului primar din Borșa ”Puzdrele” din Munţii Rodnei. Drum blocat de avalanșă între Șuior și Cavnic – ACTUALIZARE

Pe fondul încălzirii bruște a vremii o avalanșă de mari dimensiuni a „măturat” cabană Puzdrele din munții Rodnei. Nu au fost raportate victime.
Avalanșa a curs pe fața Estică a Vf Puzdrele, plecând de la circa 1900 m și trecut peste cabană la 1.500 m.

Cabana acoperită aproape complet e nouă, solidă, are parter și dormitoare la etaj iar lângă cabană sunt 2 heleștee cu pești – acoperite în totalitate de avalanșă.

La o altă cabană, mai sus de zona afectată, sunt nişte muncitori care timp de aproape 30 minute au auzit un huruit. Trebuie să spunem faptul că această cabană este în proprietatea fostului primar al orașului Borșa, Găvrilă Grec. Când a aflat vestea se pare că acesta ar fi avut anumite probleme medicale, fiind necesară intervenția cadrelor medicale ale echipajelor de urgență.

ACTUALIZARE

Potrivit ultimelor informaţii, zilele trecute s-a mai produs o avalanșă de dimensiuni mai mici în Valea Șuior pe drumul forestier de la Mina Şuior spre Cavnic. Drumul forestier a fost complet blocat fiind nevoie de utilaj pentru a debloca accesul. În poza de mai jos se vede grosimea stratului de zăpadă acumulat în urma avalanşei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Incendiu de pădure lângă Târgu Auto din Baia Mare

Vasile Dale

ATACAU ÎN HAITĂ: Minor arestat preventiv pentru tâlhărie calificată în Baia Mare

Vasile Dale

Călătorii blocaţi în trenul Baia Mare – Mangalia, la peste 60 de grade Celsius, cer ajutorul prin Antena 3

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.