BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile LIVE ale accidentului de pe strada Grănicerilor. Femeia a traversat când mașina era la 2-3 m de zebră

Revenim cu imaginile LIVE ale accidentului petrecut miercuri la prânz pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Conform informațiilor oficiale furnizate de polițiștii maramureșeni la fața locului, aceștia au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani din Coaș, dinspre strada Pășunii, a surprins și accidentat o femeie de 70 de ani din Baia Mare. Femeia se afla în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe imaginile surprinse de o cameră de bord amplasată pe un autoturism aflat în trafic în urma autoturismului Duster implicat în accident se vede destul de clar faptul că vehiculul este la aproximativ 2-3 metri de trecerea pentru pietoni, când pietonul se angajează în traversarea străzii. Șoferul a frânat brusc însă nu a mai putut evita impactul. Femeia a fost aruncată pe carosabil, fiind apoi preluată de echipajul SMURD.

Avertisment imagini șocante

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Femeie accidentată de o mașină pe trecerea pentru pietoni de la intersecția bulevardelor București cu Republicii

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Activitatea de colectare a deșeurilor din județul Maramureș poate fi reluată începând de mâine

Vasile Dale

ZIUA COPILULUI: 1 Iunie, sărbătorită de copii alături de pompieri, poliţişti şi jandarmi (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.