Important

REŢINUT PENTRU FURT CALIFICAT: A vrut să fure un catalizator auto, dar a fost prins

Ieri, 16 februarie, polițiștii băimăreni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani din Finteușu Mic.
În fapt, bărbatul împreună cu un altul de 36 de ani, au fost opriți de polițiști în trafic în urma unui apel la 112 care a semnalat o tentativă de furt calificat.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul prezenta urme de sol pe haine, fiind suspectat că ar fi încercat să sustragă un catalizator auto montat pe un autoturism parcat pe strada Vlad Țepeș.
Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus continuarea urmării penale față de ambii bărbați, iar tânărul de 20 de ani, a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

*****

Tâlhărie calificată în miez de noapte în Baia Mare

Ieri, 16 februarie, la ora 12.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere formulată de către o femeie de 76 de ani din municipiu, cu privire la faptul că a fost tâlhărită.
În fapt, în jurul orei 01.00, în timp ce se deplasa pe bulevardul Republicii la intrarea pe podul ce face legătura cu bulevardul Independenței, a fost urmărită de o persoană necunoscută care a prins-o de geantă și a tras de aceasta până s-a rupt, după care a persoana a fugit cu geanta de la fața locului.
Ulterior, persoana vătămată și-a recuperat geanta din fața unui imboil, însă din interior lipsea un telefon mobil și o sumă de bani.
În urma activităților informativ operative intreprinse de polițiști Biroului de Investigații Criminale, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 28 de ani din Baia Mare.
În cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, urmând a fi prezentat Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

*****

Pedeapsa cu închisoarea pentru un bărbat de 23 de ani din Șomcuta Mare

Ieri, 16 februarie, la ora 15.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Şomcuta Mare, au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 23 de ani.
Acesta este condamnat la 2 ani și 3 luni sub aspectul comiterii infracțiunii de Tulburarea Ordinii și Liniștii Publice și Încăierare.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ VITAL: Conductă spartă la Crăciuneşti

Redactie

Săptămâna Prevenirii Criminalității, la final

Redactie

FOTO / VIDEO: Pârtiile de schi de la Cavnic arhipline. Trafic îngreunat pe DJ184

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.