Eveniment

RUTIERE: Accident produs pe fondul consumului de alcool pe DN 18, vitezomanii la control la Ocna Şugatag

Ieri, 16 februarie, la ora 17.30, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe D.N.18.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 49 de ani din oraș, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus în fața sa de către un bărbat de 28 de ani din Cavnic.
În urma impactului au rezultat numai pagube materiale, iar șoferii au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul bărbatului de 28 de ani rezultatul a fost zero, iar în cazul bărbatului de 49 de ani, rezultatul a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Centrul Medical de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltaet mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
*****

Acțiune rutieră la Ocna Șugatag

Ieri, 16 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Baia Mare în cooperare cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, au desfășurat o acțiune pe linie rutieră, vizând, în special, iubitorii de viteză.
În cadrul acțiunii au fost controlate și verificate 80 de autovehicule, fiind constatate 50 de contravenții, pentru care s-au aplicat sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 26 au fost pentru nerespectarea vitezei admise legale. Valoarea sancțiunilor a fost de 12.470 de lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea a trei permise de conducere pentru depășire neregulamentară și retragerea a două certificate de înmatriculare.
Polițiștii rutieri maramureșeni vă recomandă să respectați regimul legal de viteză, sa fiți vigilenți în trafic și să adoptați o conduită corespunzătoare.
****

Te-ar putea interesa si

MORALITATE DUBLĂ: În timp ce maramureșenii sunt amendați dacă încalcă restricțiile, autoritățile se ascund după legi date de Guvern ca să poată organiza ceremonii publice

Redactie

FOTO: Accident pe DN18 în Borșa. Șoferița și un pasager răniți. Trei răniți și între Ardusat și Colțirea

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Răfuială în stradă la Sighetu Marmației. Două persoane au fost rănite

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.