EvenimentMaramuresul Istoric

MOISEI: Tânăr agresiv şi scandalagiu, internat la Psihiatrie, la Sighet

Ieri, 17 februarie, la ora 14.53 polițiștii Postului de Poliție Comunal Moisei au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost agresat de către un alt bărbat.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul ca fiind un bărbat de 38 de ani din Moisei, care a relatat faptul că în timp ce se deplasa pe trotuarul din fața unui local din comună, ar fi fost agresat de către un tânăr.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În localul din apropiere a fost identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 22 de ani din comună, care a recunoscut faptul că l-a agresat fizic pe bărbatul de 38 de ani, pentru că i-ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art.193 alin.1 din Codul Penal.
Totodată, la ora 17.53, polițiștii Postului de Poliție Comunal Moisei au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta localului, același tânăr de 22 de ani tulbură liniștea și ordinea publică.
La fața locului, polițiștii au identificat tânărul care se afla într-o stare vădită de ebrietate, iar la sosirea polițiștilor a continuat să urle și să amenințe persoanele aflate în local. Martorii au refuzat să depună plângere.
Tânărul a fost transportat la Spitalul Sighetu Marmației, Secția Psihiatrie, în vederea internării.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

FOCAR DE CORONAVIRUS: Șase angajați ai DNA Cluj, infectaţi cu SARS CoV-2

Redactie

INCENDIU PUTERNIC LA SEINI: Trei adăposturi de animale, mistuite de flăcări (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Portmoneu cu bani, găsit în Piaţa Izvoare, predat unui echipaj al Poliţiei Locale Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.