BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

Doi tineri din Sălsig au incendiat o casă din sat. Focul a afectat și o altă gospodărie. Amândoi au fost arestați preventiv și au fost depuși în arestul IPJ Maramureș (actualizare)

  Duminică, 20 februarie, la ora 00.18, polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în localitatea Sălsig, a izbucnit un incendiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că acoperișul unui imobil a luat foc.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul I.S.U. Maramureș şi un echipaj S.V.S.U. Ulmeni, care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului nu au existat victime omenești, dar imobilul a ars în proprţie de 90%, iar acoperişul unui imobilul din apropiere a ars în proporţie de 15%. Valoarea prejudiciului cauzat va fi stabilit ulterior, după evaluarea pagubelor de către persoanele vătămate.

În urma verificărilor preliminarii, Echipajele I.S.U. Maramureș au conturat o acţiune intenţionată ca şi cauză probabilă a producerii incendiului.

Ieri, 21 februarie, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost identificați doi tineri de 20 respectiv 28 de ani, ambii din Sălsig, care sunt bănuiți de comiterea faptei.

În cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani, fiind introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.   

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 28 de ani din Sălsig, reținut pentru 24 de ore de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ACTUALIZARE 2: Față de tânărul de 20 de ani din Sălsig, reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Piton de circa un metru, descoperit în Baia Mare – actualizare

Redactie

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Teribilism pe strada Școlii. Mai mulţi tineri s-au apucat să lovească cu pumnii în tot ce le-a ieșit în cale

Redactie

PREMIERĂ: A fost găsit ciobanul dispărut în munți la Crasna Vișeului. ESTE MORT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.