BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Supă de carne cu legume și… PENE pentru o mămică de la Secția Născuți Prematuri a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Managerul unității medicale ”a luat foc” și a dispus o anchetă

O cititoare a site-ului nostru, proaspăt mămică de băiat, ne-a trimis mai multe fotografii și imagini video realizate astăzi în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, secția Nou Născuți Prematuri. Mămica a primit masa de prânz o supă de legume cu carne de pui și…. PENE!!!

”Când am văzut mi s-a făcut instant rău și am vomitat” ne-a transmis mămica. Imediat managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, George Oros, a fost informat despre incident și a dispus DE URGENȚĂ o anchetă. L-a trimis pe directorul de la achiziții pe secție pentru a afla cum a fost posibil așa ceva.

”Pacienții și sănătatea lor sunt prioriatea noastră. Mâncarea care o primesc trebuie să fie de calitate. Cei responsabili vor fi trași la răspundere” a spus managerul unității medicale.

„Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului. Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă. Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă și din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial și care, prin neglijența muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil. Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”, ne-a declarat Alexandru Oros, managerul unității medicale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Bătaie cu scaune de pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Tânără de 17 ani, răpită din fața secției de votare şi urcată într-o maşină, în Baia Mare. Vezi momentul răpirii (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Echipa de paramedici de la ISU Baia Mare a reprezentat România la Campionatul Mondial de descarcerare și prim ajutor în traumă ( World Rescue Challenge)

Vasile Dale

4 mesaje

Alex februarie 23, 2022 at 9:29 am

Doamne Dumnezeule…dapoi cine i-a dus mancarea nu s-a holbat la ce face? si mie mi s-o facut rau doar din poze.

Raspunde
Ionel februarie 23, 2022 at 3:24 pm

Mama mea a murit cu zile in acel spital,..saptamana trecuta.
Inca nu pot sa-mi revin din aceasta trauma si voi avea mustrari de constiinta toata viata ca am dus-o acolo.Ma intreb daca nu era mai bine s-o las sa moara acasa,decat sa fie batjocorita.
Aveam dubii ca o trateaza omeneste si cand intrebam despre starea ei,personalul era mereu iritat.Apoi nu mai raspundeau deloc.
Imi pare rasu pt.mamica care a fost si ea tratata mizerabil,dar m-a ajutat cu o confirmare ca acolo bolnavii sunt tratati mai rau ca animalele.

Raspunde
Alex februarie 25, 2022 at 7:32 am

condoleante….din pacate asa se intampla. mai ales batranii sunt in cel mai bun caz ignorati si in cel mai rau caz tratati ca niste animale, cum spuneti. 🙁 bine ca spitalul e renovat si salariile lor au crescut enorm, dar omenia nu o poate renova nimeni la cine ii lipseste.

Raspunde
Gabriel februarie 23, 2022 at 3:37 pm

Directorul ala e sanatos la cap? Cum sa repare imaginea spitalului printr-o concediere? Imaginea e zero si asa o sa ramana mult timp. Trebuie concediati toti care lucreaza la bucatarie si cei care duc mancare la pacienti! Directorul, de asemenea trebuie sa isi dea demisia!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.