EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Țigări de contrabandă abandonate după ce a fost urmărit de polițiștii sigheteni

Azi noapte în jurul orei 00.00, patrula de ordine publică aflată în serviciul de patrulare pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmației a observat în trafic un autovehicul care avea un comportament suspect.
S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase, pe raza municipiului, continuând pe D.N.18 și în localitatea Vadu Izei, însă conducătorul auto a refuzat să oprească continuându-și deplasarea până în zona montană „Agriș” din municipiu.
Datorită condițiilor nefavorabile și a drumului forestier acoperit cu zăpadă autoturismul urmărit a părăsit drumul forestier oprindu-se într-o vale.
Conducătorul auto a părăsit autoturismul, nefiind identificat la fața locului la sosirea organelor de poliție.


S-a procedat la controlul autovehiculului unde, în compartimentul pentru transport marfă, au fost identificate 12 douăsprezece colete înfoliate, de culoare neagră în care se aflau 12.000 pachete de țigări de contrabandă.
Întreaga cantitate de țigarete urmează a fi depusă la camera de corpuri delicte.
În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 alin.3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României în vederea identificării autorilor faptei și tragerii la răspundere penală a acestora.

Te-ar putea interesa si

INTERVIN POMPIERII: Foc la o casă de locuit şi incendiu de litieră în Borşa (FOTO)

Vasile Dale

Preluare RECORDER.RO: O angajată a Penitenciarului Baia Mare susține că ar fi fost agresată de directorul instituției (video) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT CIUDAT: IMPACT ÎNTRE UN BULDOZER ȘI UN AUDI A5 ÎN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.