BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU FUGIT DIN CALEA RĂZBOIULUI / ACTUALIZARE: Trei ucraineni au trecut graniţa prin PTF Siret. Au cerut ajutor la 112. Cele trei persoane au fost găsite

Salvamontiştii maramureșeni au fost solicitaţi în zona muntoasă din apropierea localităților Petrova – Ruscova. Trei persoane (2 bărbați și o femeie), refugiați din Ucraina și care au trecut frontiera prin PTF Siret, pentru a ajunge la nişte rude, se află într-o zonă în care zăpada este mare, făcându-le deplasarea imposibilă. S-au rătăcit pe un drum forestier. Au apelat 112 solicitând ajutor autorităților române.

În acest moment salvatorii montani din formația Vișeu se deplasează în zona menționată pentru extracție și acordarea îngrijirilor medicale dacă va fi nevoie.

ACTUALIZARE



Cele trei persoane au fost gasite. Nu au probleme medicale fiind doar speriate si confuze. In acest moment salvatorii montani ii extrag din zona greu accesibila unde zăpada este foarte mare iar ulterior vor face jonctiunea cu autoritatile române unde acestea vor prelua persoanele pentru procedurile specifice in astfel de cazuri.

ACTUALIZARE – ITPF Sighet

Azi, 24.02.20022, trei cetateni ucraineni (doi barbati si o femeie) care circulau cu un autoturism inmatriculat in Ucraina pe comunicatia Petrova- Stramtura s-au inpotmolit cu masina in zapada (carosabilul fiind necuratat pe acest traseu) si au iesit in decor. Acestia au sunat la 112 solicitand ajutor, in acest sens participand si politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului. Cei trei cetateni ucraineni sunt intrati legal in tara prin PTF Siret, cu documente de calatorie valabile.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Tânăr din Vişeu de Sus, fostul soţ al unei avocate, a distrus geamurile unor case din oraş

Redactie

FOTO/VIDEO: Tânără de 17 ani, răpită din fața secției de votare şi urcată într-o maşină, în Baia Mare. Vezi momentul răpirii (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Impact între două maşini pe Bd. Decebal (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult