BREAKING NEWSEvenimentTara Chioarului

SATULUNG: O mamă și fiica ei de 14 ani au fost bătute de concubin. Fetița a ajuns la spital – ACTUALIZARE

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști. Aseară, 24 februarie, la ora 22.24, polițiștii din Șoncuta Mare au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a agresat-o fizic atât pe ea cât și pe fiica ei în vârstă de 14 ani.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta ca fiind o femeie de 39 de ani din Satulung și bărbatul bănuit de comiterea faptei în vârstă de 43 de ani, concubinul femeii. Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

ACTUALIZARE

Ieri, 28 februarie, polițiștii Postului de Poliție Comunal Satulung, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat din localitate.

Pe numele bărbatului, în data de 24 februarie a.c., a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie după ce și-a agresat fizic concubina cât și pe fiica ei în vârstă de 14 ani.

În cauză, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a ordinului de protecție, și violență în familie.

Bărbatul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș 

Te-ar putea interesa si

REȚINUT: Un șofer beat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor băimăreni (actualizare)

Vasile Dale

Primarul Doru Dăncuș susține înființarea unei secții de oncologie și extinderea secției de îngrijiri paliative a Spitalului de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea”

Redactie

ȘCOALA SĂLBATICĂ: SIGHET – Un elev i-a bătut cu un baston telescopic pe un coleg, un părinte și pe dirigintele clasei. Totul s-a petrecut în Liceul tehnologic „Forestier”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.