Important

CONTRABANDĂ: Peste 250 de pachete de ţigări ucrainene, găsite la o femeie din Seini

Ieri, 25 februarie, polițiștii din Seini s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiunii de contrabandă.

Împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș – Biroul de Combatere a Contrabandei, în cadrul verificărilor au ridicat de la o femeie de 64 de ani din Seini, cantitatea totală de 256 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free, bunuri ce trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabandă.
Țigările de contrabandă au fost depuse la camera de corpuri delicte din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.
Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în scopul identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: Şcoala Gimnazială Copalnic-Mănăştur a devenit Şcoala Gimnazială „Augustin Buzura”

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecţie provizoriu emis de polițiștii băimăreni

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Furtună cu particule de steril peste Satu Nou de Sus și Săsar. Oamenii sunt otrăviți cu bună știință iar Garda de Mediu doarme în papucii statului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.