BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Tragedie la Borșa – Un bărbat a fost ucis de o mașină în timp ce traversa trecerea pentru pietoni. Șoferul era băut (actualizare)

Tragedie în urmă cu puțin timp pe strada Minerilor din orașul Borșa. Un bărbat în vârstă de 72 de ani s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător. A fost surprins și accidentat mortal de un șofer care nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Cel puțin acestea sunt primele informații care ne-au sosit de la fața locului.

Polițiștii de la Biroul Rutier Borșa, criminaliștii și echipajele medicale sunt la fața locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimeni pentru a-i salva viața pietonului.

De cealaltă parte, anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele șoferului pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, permisul de conducere al șoferului a fost reținut.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 26 februarie, la ora 13.31, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel la 112, despre faptul că pe strada Minerilor din oraș a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism cu I.T.P. expirat, condus de către un bărbat de 33 ani din Borșa a surprins și accidentat cu partea lateral dreapta față un bărbat de 72 ani din oraș. Victima se afla, în calitate de pieton, în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe trotuarul din partea stângă a direcției de deplasare, rezultând decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: COD ROȘU LA PETROVA – Elevii de la școala din localitate au fost trimiși acasă după ce o profesoară a fost confirmată pozitiv COVID-19

Redactie

AU SPART UȘILE: Un sighetean a fost găsit mort în apartament, iar un băimărean – mort de beat

Vasile Dale

ÎNCĂ UN ACCIDENT LA BORŞA, PÂRTIA PRISLOP: Un turist din Beclean a căzut şi s-a tăiat cu cantul de la schiuri (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.