BREAKING NEWSImportantRecomandate

FOTO: Un individ cu un avion a băgat spaima în sătmăreni şi maramureşeni

UN INDIVID CU UN AVION A BĂGAT SPAIMA ÎN SĂTMĂRENI. A FĂCUT TURE PE GRANIȚĂ
februarie 25, 20227640

Un individ, aflat la bordul unui avion ușor, a băgat spaima în mii de persoane, sătmăreni care locuiesc în zona de frontieră cu Ucraina, Porumbești și Halmeu, dar şi maramueşeni, din zona Seini.

Conform informațiilor PresaSM, avionul a decolat de pe Aeroportul din Oradea și a intrat în județul Satu Mare, survolând Aeroportul Satu Mare – cu permisiunea coordonatorilor de trafic aerian – după care s-a îndreptat spre nordul județului, în zona Porumbești-Halmeu.

Acolo unde a efectuat peste zece survoluri, generând panică în rândul localnicilor, care nu știau ce se întâmplă. Din datele obținute de pe site-urile de specialitate rezultă că avionul ar fi intrat și în spațiul aerian ucrainean.

Cert este că ulterior s-a reîntors spre Aeroportul Oradea. Conform informațiilor PresaSM, este vorba despre un zbor privat (de agrement) dar cât se poate de neinspirat în condițiile actuale, când tensiunea este extrem de ridicată în rândul populației, în special în zona frontierei cu Ucraina.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Turist din Cluj, rănit în Munţii Ţibleş, coborât de salvamontiştii maramureşeni

Redactie

HALLOWEEN DE COSMAR: UN TANAR INCONSTIENT RESUSCITAT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. ECHIPAJUL AMBULANTEI AMENINTAT SI INJURAT. BODYGUARZII SUSTIN CONTRARIUL (EXCLUSIV ACTUALIZARE)

Vasile Dale

DESCINDERI: Percheziții în Baia Mare și Mireșu Mare la persoane bănuite că ar exploata ilegal agregate minerale (nisip și pietriș) pe malul râului Someș

Redactie

1 mesaj

ION BORDURA februarie 27, 2022 at 11:22 am

Ne-am cacat pe noi, nu alta!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.