BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Un bărbat ucrainean s-a prăbușit în PTF Sighetu Marmației. A intervenit imediat echipajul SMURD

Exodul ucrainenilor continuă prin PTF Sighetu Marmației / Solotvino. Azi noapte imediat după ce a trecut prin punct, un bărbat ucrainean s-a prăbușit căzând la pământ. Cel mai probabil din cauza oboselii, extenuării și a frigului, acesta a leșinat.

Imediat un echipaj SMURD aflat la fața locului a intervenit pentru a-i acorda ajutor medical. Sub privirile soției și a copiilor care reușiseră să treacă granița în România mai devreme, medicii SMURD l-au stabilizat și l-au urcat în autospeciala SMURD, transportându-l la spitalul din Sighetu Marmației.

În tot acest timp pe teritoriul ucrainean este haos. Mii de oameni așteaptă de două zile pentru a trece granița din Ucraina în România.

ACTUALIZARE

Informare publică – situația la granița Maramureșului cu Ucraina În perioada 26.02.2022, orele 20:00, -27.02.2022, orele 08:00, au intrat prin Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației 906 persoane, din care 790 cetățeni ucraineni. Vă rugăm să vă informați doar din surse verificate.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Primele două cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România

Redactie

FOTO: Furt din maşină ziua-n amiaza mare, pe strada Grănicerilor

Vasile Dale

Trei şoferi cercetaţi după ce s-au urcat băuţi la volan. Bărbat din Cerneşti, condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.