BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Explozie devastatoare la Carei. Un bloc a sărit în aer. 11 victime, 4 în stare gravă. Peste 25 de autoturisme avariate (actualizare)

Explozie la un bloc de locuințe din municipiul Carei, situat în zona centrală – Piața Avram Iancu! Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 07.30, atunci când un apartament de la etajul 4 al unui bloc a sărit, pur și simplu, în aer, conform informațiilor PresaSM.

Explozia a fost atât de puternică încât au fost distruse apartamentele de la etajele patru, trei, doi și unu! Suflul exploziei a împrăștiat bucățile de piatră la sute de metri distanță! Au fost afectate și apartamentele blocurilor din jur, respectiv un hotel din apropiere. Mai multe mașini au fost avariate.

Conform informațiilor PresaSM, vorbim despre mai multe victime. Pompierii și ambulanțierii intervin în aceste momente și vorbim despre cel puțin ȘASE victime. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD pentru cel puțin o victimă în stare critică.

Din câte se pare, explozia ar fi fost generată de o acumulare de gaze.

Localnicii sunt șocați, fiind vorba despre cea mai mare catastrofă din istoria ultimelor decenii din municipiul Carei.

ACTUALIZARE

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare a activat Planul Roșu!

Conform informațiilor PresaSM, primul bilanț ne arată un număr de 11 victime, din care patru în stare critică. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD, respectiv multiple ambulanțe.

ACTUALIZARE 2: Șapte echipaje de pompieri au fost dispuse la locul exploziei. Autoritățile confirmă că 11 persoane au fost rănite

În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înalțime și 4 ambulanțe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea și acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ța Avram Iancu, din Carei.

Explozia a fost urmată de incendiu, astfel forțele militare acționează în acest moment și pentru lichidarea incendiului.

S-a activat Planul Roșu la ora 08:09.

Până în prezent s-au înregistrat 11 victime.

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

POIENILE IZEI: UN ŞOFER BĂUT LA VOLAN A LOVIT CU MAŞINA UN ALT AUTOTURISM CARE A ATERIZAT APOI ÎN RÂU

Vasile Dale

HAOS PE ȘOSELELE JUDEȚULUI: Un șofer din Maramureș putea să moară de două ori în 10 secunde (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Percheziţii la OS Tăuţi şi la vila şefului de ocol din Iadăra. 4 ingineri silvici anchetați (ACTUALIZARE)

Redactie

1 mesaj

ano nim februarie 27, 2022 at 11:12 am

Cea mai mare catastrofa din ultimele decenii a fost administratia locala!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.