BREAKING NEWSEveniment

VIDEO: SÂNGE PENTRU UCRAINA: Jandarmii maramureşeni au donat sânge

Începând de astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare debutează campania „Sânge pentru Ucraina”. Încă de săptămâna trecută la nivelul unității noastre se află în derulare o campanie de donare de sânge însă astăzi, de la primele ore ale dimineții, un număr mare de jandarmi maramureșeni, în frunte cu inspectorul șef, colonel Petru Marcel Florișteanu, au donat sânge în semn de solidaritate față de poporul ucrainean, care trece prin momente dificile.

La nivelul Jandarmeriei Maramureș, acţiunile de donare de sânge au devenit un obicei, acesta fiind un alt mod de a ajuta pe cei aflați în suferință, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranţa cetăţenilor.


Acțiunile de acest gen se desfășoară și în scopul conștientizării faptului că sângele este un produs obținut prin donare benevolă, iar prin bunăvoința fiecăruia dintre noi putem contribui la salvarea persoanelor aflate la nevoie.

Noi vom continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o șansă la viață. Haideți să continuăm aceste acțiuni, donează sânge, acordă o șansă la viață!

Te-ar putea interesa si

Aproape un milion de euro a plătit CJ Maramureș către asociația care administra Azilurile Groazei din Mureș. 4 tineri au murit, iar DGASPC Maramureș fusese notificată să își ia beneficiarii în iunie și august 2022!!!

Vasile Dale

COD GALBEN: Maramureșul va fi lovit de ploi, grindină și vijelii începând cu ora 16

Vasile Dale

FOTO: 4 noi salvamontiști montani. Magdalena este prima femeie angajată la Salvamont Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.