BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

SOLIDARITATE: O femeie din Deva și-a cheltuit mare parte din venit ca să vină cu un taxi în Sighet să ducă refugiați la ea acasă



Semnele de solidaritate umană rezultate ca urmare a războiului din Ucraina nu încetează să surprindă: o femeie și-a cheltuit o mare parte din venitul acesteia plătind un taxi să o aducă tocmai din Deva până la Sighetu Marmației cu scopul de a duce o mămică cu copii refugiați la ea acasă pentru a le oferi cazare și mâncare la ea acasă în Deva.

Doamna a citit pe internet că refugiații nu au unde să doarmă și a recurs la acest gest în semn de solidaritate umană față de situația refugiaților din Ucraina.

Reprezentanții Primăriei Sighet i-au explicat doamnei în cauză că în Sighet deocamdată sunt suficiente locuri de cazare și că cei mai mulți refugiați solicită cazare pe termen scurt și transport către țările din Vestul Europei, unde au rude și prieteni la care să stea până se calmează lucrurile în Ucraina. Totodată doamna mărinimoasă a primit o cazare gratuită pentru noaptea dintre 28.02/01.03 a.c. din partea voluntarilor de la Asociația „Suntem Vocea Lor”, urmând ca în după amiaza zilei de 1 martie să plece înapoi către casă cu trenul spre Deva.

Totodată, doamna în cauză a fost notată de către voluntarii Asociației pe un table în așteptare, urmând ca dacă afluxul de refugiați să crească foarte mult iar locurile de cazare din zonă să fie insuficiente să i se trimită la casa dânsei o mămică cu copii pentru a fi cazați.

Nu putem decât să o felicităm sincer pe doamna în cauză pentru gestul de solidaritate umană de care a dat dovadă, gest ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS LA BORŞA: 10 borşeni infectaţi dintr-o lovitură. Toți provin din centrele de carantină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – RUPERE DE NORI: Zeci de kilometri de străzi din Borșa au fost distruse de o viitură puternică

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Persoană carbonizată în urma unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.