BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

SOLIDARITATE: O femeie din Deva și-a cheltuit mare parte din venit ca să vină cu un taxi în Sighet să ducă refugiați la ea acasăSemnele de solidaritate umană rezultate ca urmare a războiului din Ucraina nu încetează să surprindă: o femeie și-a cheltuit o mare parte din venitul acesteia plătind un taxi să o aducă tocmai din Deva până la Sighetu Marmației cu scopul de a duce o mămică cu copii refugiați la ea acasă pentru a le oferi cazare și mâncare la ea acasă în Deva.

Doamna a citit pe internet că refugiații nu au unde să doarmă și a recurs la acest gest în semn de solidaritate umană față de situația refugiaților din Ucraina.

Reprezentanții Primăriei Sighet i-au explicat doamnei în cauză că în Sighet deocamdată sunt suficiente locuri de cazare și că cei mai mulți refugiați solicită cazare pe termen scurt și transport către țările din Vestul Europei, unde au rude și prieteni la care să stea până se calmează lucrurile în Ucraina. Totodată doamna mărinimoasă a primit o cazare gratuită pentru noaptea dintre 28.02/01.03 a.c. din partea voluntarilor de la Asociația „Suntem Vocea Lor”, urmând ca în după amiaza zilei de 1 martie să plece înapoi către casă cu trenul spre Deva.

Totodată, doamna în cauză a fost notată de către voluntarii Asociației pe un table în așteptare, urmând ca dacă afluxul de refugiați să crească foarte mult iar locurile de cazare din zonă să fie insuficiente să i se trimită la casa dânsei o mămică cu copii pentru a fi cazați.

Nu putem decât să o felicităm sincer pe doamna în cauză pentru gestul de solidaritate umană de care a dat dovadă, gest ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

ŞTIŢI CE ÎNSEAMNĂ SITUAŢIA DE CRIZĂ ÎN ROMÂNIA? Bărbații între 18 și 60 de ani, în rezerva generală în caz de război

Redactie

Accident grav: Impact teribil pe bd Bucuresti. Patru raniti, un incarcerat (ACTUALIZARE – GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT: A INTRAT CU BOLIDUL PE CONTRASENS DIRECT IN TAXIMETRU. CEL DE LA VOLAN SI UN PASAGER AU PLECAT (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult