Important

EVENIMENT: Spectacol dedicat Mărţişorului

Consiliul Județean Maramureș prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș vă invită la un eveniment cultural-artistic dedicat începutului de primăvară.

Spectacolul intitulat ”Ziua Mărțișorului” face parte din protocolul de înfrățire a Școlii Populare de Artă Baia Mare cu Școala de Arte Satu Mare și vă oferă muzică live, dans și bineînțeles, multă bună dispoziție, momentele artistice fiind susținute și coordonate de elevii, respectiv profesorii celor două instituții.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 2 martie, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, începând cu ora 17:00. Spectacolul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție în vigoare. Informații suplimentare legate de eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Școlii Populare de Artă din Baia Mare.
Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a acestui eveniment cultural, organizatorii vor asigura transmisiunea live și vă invită să-l urmăriți la adresa: https://ro-ro.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Şimon, deputat PSD: Alături de colegii mei de partid voi susţine proiectul de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

Vasile Dale

Shopping corner Decathlon în hipermarketul Auchan din Baia Mare

Vasile Dale

DOSARE PENALE PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE: Fără păermis de conducere şi beţi la volan în Baia Mare şi Bogdan Vodă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult