Important

EVENIMENT: Spectacol dedicat Mărţişorului

Consiliul Județean Maramureș prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș vă invită la un eveniment cultural-artistic dedicat începutului de primăvară.

Spectacolul intitulat ”Ziua Mărțișorului” face parte din protocolul de înfrățire a Școlii Populare de Artă Baia Mare cu Școala de Arte Satu Mare și vă oferă muzică live, dans și bineînțeles, multă bună dispoziție, momentele artistice fiind susținute și coordonate de elevii, respectiv profesorii celor două instituții.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 2 martie, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, începând cu ora 17:00. Spectacolul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție în vigoare. Informații suplimentare legate de eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Școlii Populare de Artă din Baia Mare.
Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a acestui eveniment cultural, organizatorii vor asigura transmisiunea live și vă invită să-l urmăriți la adresa: https://ro-ro.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.



Te-ar putea interesa si

MESAJUL de Crăciun al președintelui CJ Maramureș

Redactie

”Colindăm la Bastionul Măcelarilor”, cel mai nou concept și eveniment din Maramureș cu tematică de Crăciun

Vasile Dale

MANDATE DE EXECUTARE: Femeie din Ciuta, ajunsă după gratii după ce şi-a abandonat familia

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult