BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Creșă ultramodernă pentru 110 copii din Vișeu de Sus Investiție de 22,5 milioane lei

Pentru că se întâmplă și lucruri bune, vă aducem la cunoștință, cu mare bucurie și satisfacție, primul proiect aprobat în acest an din alte surse decât bugetul local, mai exact de la bugetul de stat, prin CNI.

Cea mai de preț investiție pentru o comunitate este viitorul copiilor ce fac parte din ea, iar pentru că ne dorim să investim în sănătatea lor, într-un nivel superior de educație, cu condiții excepționale, am reușit, dupa mari eforturi, să obținem aprobarea construirii unei creșe mari, cu 110 locuri, atât de necesară orașului nostru.

Potrivit memoriului de arhitectură, construcția va fi tip P-parter, separată în 3 nuclee funcționale după cum urmează: nucleul administrativ (zona de acces), nucleul de copii și nucleul tehnico-gospodăresc.

Accesele în clădire sunt separate pentru copii și personal.Construcția este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabiltăți – rampă acces, grupuri sanitare, coridoare, etc., configurate corespunzător. Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.

Valoarea proiectului este de 22.478.830 de lei, suma fiind deja aprobată de Compania Națională de Investiții.

Vă asigur, totodată, că depunem toate eforturile pentru a materializa cât mai multe din proiectele pe care le avem la nivel de oraș.

Primar – Vasile Coman

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Sunt pregătite corturile! Se vor monta când situația o va impune. Deocamdată, în Maramureș a ajuns o singură persoană a cerut azil (actualizare)

Vasile Dale

CU ELICOPTERUL ÎN CĂUTAREA HOȚILOR DE MASĂ LEMNOASĂ: Percheziții la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte, dar și la 12 firme

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: DE LA ETAJUL IV – Un bărbat din Satulung ar fi căzut în gol de la balconul apartamentului. Avea ordin de restricție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult