Eveniment

UMANITATE: 22 de lucrători de la servicii din mai multe judeţe, în sprijinul refugiaţilor ucraineni care trec prin PTF Sighetu Marmaţiei – foto

Azi, 04 martie, la vama din Sighetu Marmației, punct de intrare în România al cetățenilor ucraineni, au venit în sprijinul Poliției Municipiului Sighetu Marmației 22 de lucrători din țară, de la diferite servicii: Direcția Rutieră, Brigada Autostrăzi, Brigada Rutieră București, serviciile rutiere Arad, Covasna, Giurgiu, Ilfov, Mehedinți, Teleorman și Vâlcea.

Scopul a fost de a da o mână de ajutor refugiaților, de a se păstra ordinea și liniștea publică, de a preveni orice situație neplăcută, aceștia reprezentând la acest moment un grup țintă vulnerabil.

Acțiuni de prevenire s-au realizat azi și în municipiul Baia Mare, unde polițiștii rutieri, însoțiți de cei de la relatii publice au oferit cafea, ceai cald și gustări ucrainenilor care au tranzitat orașul.

De asemenea, polițiștii de prevenire împreună cu cei de la Poliția Transporturi Feroviare și Relații Publice au afișat postere cu măsuri preventive pentru ucraineni în gară. Politistii au considerat ca afisele cu masuri preventive sunt binevenite și în aeroport.

Maine și în urmatoarele zile actiunile continuă. Politistii își doresc să fie o zi fără evenimente și cu multă PACE.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Trei victime într-un impact violent între un autoturism și un microbuz cu turiști italieni la Budești (actualizare)

Vasile Dale

INCENDIU LA COROIENI: Au luat foc deşeuri din bena unei autoutilitare (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Bărbat plecat la cules de ciuperci s-a accidentat la Curtuiuşu Mare. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.