BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: POVESTE CUTREMURĂTOARE – Un tânăr de 25 de ani din Turkmenistan împușcat de ruși în Kiev a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației

Un tânăr în vârstă de 25 ani din Turkmenistan, împușcat la Kiev, a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Povestea tânărului este pur și simplu cutremurătoare.

La doua zile după ce a început conflictul, el se deplasa împreună cu 4 prieteni într-un autoturism pe o stradă din Kiev. Rușii au deschis focul asupra mașinii. El a fost atins de gloanțe în picior și în mână. Ceilalți amici au scăpat teferi.

A primit un prim ajutor în apropiere de Kiev, într-un centru medical improvizat. Gloanțele i-au fost scoase de medicii ucraineni care l-au bandajat. Atunci s-a decis să fugă din calea războiului.Prietenii lui au fugit spre Polonia. El a ales să fugă spre România. După un drum de 5 zile a ajuns la PTF Sighetu Marmației. În tot acest timp nimeni nu i-a schimbat pansamentele iar rănile au început să se infecteze. Imediat a fost dus la Spital, unde este și acum internat pe secția de chirurgie.

”Pacientul a fost preluat din Vamă cu ambulanța și adus la noi. Bandajul era infectat și s-a intervenit de urgență. Acum este stabil, pe secția de chirurgie” ne-a declarat dr Cristian Brad, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

În urma cu 4 zile Guvernul a adoptat un ordin prin care toata asistenta medicala oferită refugiaților din Ucraina este gratuită. Reprezentați ai OMS sunt asteptati si ei, in acest sfarsit de saptamana in vămile din nordul țării.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: O femeie incarcerata langa Scoala Generala nr 3 din Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

CONTRABANDĂ: Aproximativ 10.000 pachete țigări confiscate la Remeţi şi Vişeu de Sus

Redactie

IN MEMORIAM – ANAMARIA POP va cânta pentru îngeri (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult