BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Acoperișul unei case de pe strada Cărămizilor din Tăuții de Sus a ars ca o torță

Incendiu violent astăzi în jurul prânzului pe strada Cărămizilor dinTăuții de Sus (oraș Baia Sprie). Acoperișul unei case a luat foc și a ars ca o torță. La locul incendiului au ajuns imediat două echipaje cu apă și spumă ale ISU Maramureș, Detașamentul Baia Mare.

Militarii au localizat și stins incendiul, urmând să stabilească exact cauza izbucnirii focului, dar și valoarea pagubelor.

5 intervenții de urgență în weekend

Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 05.03-06.03.2022, în cazul a 5 situații de urgență.

Sâmbătă, 05.03., pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Focul a distrus 50 de metri pătrați din adăpost. Militarii băimăreni au intervenit la Cicârlău pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 1,5 hectare de vegetație. La Văleni, pompierii Sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din Călinești, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe. A ars funinginea din interiorul coșului de fum.

Duminică, 06.03., pompierii Gărzii Fărcașa au lichidat un incendiu de vegetație uscată, care s-a întins pe o suprafață de circa 0,8 hectare. Tot duminică, pompierii militari din Șomcuta Mare au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Remeți pe Someș. În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital de către echipajul S.M.U.R.D.

De asemena, pompierii militari sunt prezenți, 24 de ore din 24, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației. De mai bine de o săptămână, salvatorii maramureșeni acționează în sprijinul persoanelor, care sosesc de pe teritoriul Ucrainei.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Accident între Rodina şi Ariniş. O maşină a ajuns pe câmp – actualizare

Redactie

VIDEO: A venit DRUSAL-ul doar că în loc să îl ridice muncitorii au împrăștiat gunoiul pe stradă

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: EXPLOZIE LA SIGHETU MARMAŢIEI: Incendiu de proporții într-un bloc de garsoniere. Bărbat grav rănit – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.