BREAKING NEWSImportant

SCHIMBĂRILE DE SEZON, PERICOL PENTRU SĂNĂTATE – DAR TU ÎȚI ÎNTĂREȘTI SISTEMUL IMUNITAR?

Știi perioada aceea dintre două sezoane, cum e acum, când peste zi e cald, seara e rece și nici nu mai ști cum să te îmbraci? Iar asta duce de cele mai multe ori la răceli, după care te întrebi: Oare cum am răcit?

La baza problemei și a răcelii nu e neapărat cum te îmbraci ci și faptul că sistemul tău imunitar este scăzut la ieșirea din iarnă. Ai consumat peste iarnă mai toate vitaminele și mineralele înmagazinate peste an iar acum corpul tău face cu greu față schimbărilor termice și climatice. Dar vestea bună este că poți să dai o mână de ajutor organismului și corpului tău cu Zeomineral Algeo, un supliment alimentar care nu doar că îți sprijină corpul, dar e și bun la gust.

Zeomineral Algeo este un mixt de 10 componente ce conțin peste 4000 de materiale vitale benefice corpului tău. Acestea îi vor da putere iar tu vei simți mai multă energie și o stare de bine, dar în paralel aceste îți vor întări și sistemul imunitar și te vor feri de răceli și viruși.



Zeomineral Algeo conține: Chlorella Vulgaris – Conține proteine vegetale complete, care conțin toți aminoacizii, inclusiv cei opt aminoacizi esențiali.

Spirulina Platensis – Conține proteine valoroase, peste 2000 de enzime și vitamine (de exemplu toată gama vitaminelor B)

Lithothamnium Calcareum – Este semnificativ din cauza conținutului bogat de calciu în formă pură, naturală și organică.

Astaxantină ( extractul algei Haematococcus ) – Cel mai puternic antioxidant natural. Oferă o protecție specială membranelor celulare!

Extract de măceașă – Întărește sistemul imunitar, protejează celulele și ajută la descompunerea alimentelor cu conținut bogat de grăsime.

Ciuperca medicală Siitake – Constituie partea componentă indispensabilă a unui regim alimentar sănătos, pentru că conține puține calorii, nu conține lipide, dar este bogat în nutrienți.

Ganoderma Lucidum – Ajută la dezvoltarea rezistenței și la menținerea sănătății.

Extract de șrot de sâmburi de struguri – Șrotul de sâmburi de struguri ajută la prelucrarea lipidelor alimentare, datorită acestui fapt mărește eficiența curelor de slăbire.

Papaya – Conține toate enzimele care ușurează digestia carbohidraților, proteinelor și lipidelor.

Amla – Praful amla se obține din fructul planteu Emblica Officinalis. Amla, numit și coacăza indiană este un fruct comestibil foarte bogat în vitamina C.

Suplimentul se consumă zilnic, câte două capsule, de trei ori pe zi. Acesta poate fi comandat de pe site-ul https://zeomineralproduct.ro/ sau telefonic de la numărul 0754680302.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE ÎN BAIA MARE: Doi pietoni striviți pe trotuar după ce o autoutilitară și un taxi s-au ciocnit (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Reacția sindicaliștilor din IPJ Maramureș – ”IGPR-ul asta face! Caută vinovați în rândul polițiștilor!”

Vasile Dale

CINE ESTE BETIVUL CE A SARIT SA BATA POLITISTII? INDIVIDUL ARE PERMISUL SUSPENDAT SI A PROVOCAT DOUA ACCIDENTE (VIDEO SOCANT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult