BREAKING NEWSImportant

FOTO: IPJ Maramureș – ”La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie”

Frumoasă, blândă și grijulie, femeia reprezintă o sursă infinită de inspirație, tot ceea ce înseamnă senin, pur și special. Ea luptă, ea învinge, ea te coboară, ea te ridică.

Astăzi, polițiștii maramureșeni au împânzit arterele principale din județ și și-au arătat aprecierea față de toate doamnele și domnișoarele participante la trafic.

Le-au oferit un cadou semnificativ, și nu, nu ne referim la sancțiuni contravenționale, ci la o floare în semn de apreciere pentru ceea ce reprezintă. Ca mamă, fiică sau ca partener de viață, ele merită zilnic toată aprecierea și respectul nostru.



În vizor au fost luate și doamnele și domnișoarele din Ucraina, care, pentru curajul și puterea de a trece prin perioada grea încercată care le împânzește meleagurile, polițiștii maramureșeni își manifestă întreaga compasiune, respect, sprijin și înțelegere față de acestea.

De asemenea, la punctul de frontieră din Sighetu Marmației, polițiștii maramureșeni, reprezentanți ai Instituției Prefectului Maramureș, pompierii din cadrul I.S.U. Maramureș, jandarmii maramureșeni și alte instituții implicate, le-au întâmpinat pe doamnele și domnișoarele venite pe teritoriul României din Ucraina, cu o îmbrățișare, o urare de bine și o floare în semn de prețuire.

Fie că sunteți mamă, soție, fiică, bunică, soră sau parteneră de viață, polițiștii maramureșeni vă urează un călduros ”La mulți ani” și vă doresc să aveți parte de o primăvară frumoasă, la fel cum sunteți și voi, frumoase în orice fel!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – 4 victime, două încarcerate într-un grav accident produs între Tăuții Măgherăuș și Nistru – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: STRIGĂT DE DISPERARE DUPĂ FURTUNĂ – Canalizarea din Groșii Țibleșului a refulat și a trimis tot rahatul în grădina cu meri a omului

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Accident rutier la Sighetu Marmaţiei, o persoană blocată în maşină (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult