BREAKING NEWSEveniment

Un șofer din Sighet a fost prins la volan în comă alcoolică. Avea 1,69 mg/l alcool pur în aerul expirat

Două infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Recea și Sighetu Marmației

Ieri, 07 martie, în jurul orei 11.00, polițiștii din Recea și Sighetu Marmației au depistat la volanul unor autoturisme pe strada Europa și pe strada Tisei doi bărbați în vârstă de 20 și 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție din Recea au constatat faptul că tânărul de 20 de ani figurează cu permisul de conducere reținut.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin.2 din Cod Penal.

În cazul bărbatului de 32 de ani, polițiștii au constatat faptul că a condus un autoturism având permisul de conducere anulat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.69 mg/L alcool pur in aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii Secției 4 Leordina

Ieri, 07 martie 2022, polițiștii Secției 4 Leordina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Vișeu de Sus, pe numele unui bărbat de 45 de ani din Petrova.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani și 2 luni pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: POLIȚIA MARAMUREȘ ÎN ALERTĂ – Seif de valori tăiat cu flexul descoperit în albia secată controlat a barajului de acumulare Strâmtori-Firiza

Vasile Dale

EXCLUSIV: POIENILE DE SUB MUNTE – Cinci bărbați din Ucraina salvați din vârful munților de polițiștii de frontieră maramureșeni

Vasile Dale

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Minor cu dosar penal la Poienile de Sub Munte. Șoferi beti la volan. Accidente cu motociclete și scutere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.